De ce sa cumpar casa in Unavia comuna Berceni Ilfov?

Va intrebati oare de ce sa cumpar casa in Unavia din Comuna Berceni ?  Benefiicile caselor din UNAVIA includ pret avantajos , minute de metrou, in zona superba langa lac cu plaja amenajata, curte mare, spatiu pentru birou si munca de acasa, loc de joaca pentru copii.


UNAVIA ofera Case de vanzare comuna Berceni ieftine la preț de apartament.  La 7 minute de noua statie de metrou,  casele UNAVIA iti ofera o casa moderna fara sa arunci bani pe geam si asadar sa ti ramana pentru alte nevoi: masina, excursii, mobila, haine, si altele pe placul tau.

UNAVIA case de vanzare langa Bucuresti iti ofera un spatiu pentru a invinta prieteni la un gratar si bere, si pentru copii sa se joace in libertate si fara griji. Casele moderne din UNAVIA ofera deci curte in care te poti antrena in perioada de carantina dar nu numai, plaja privata, loc de joaca pentru copii, pret ieftin comparativ cu orice alta casa oriunde in comuna Berceni sau langa Bucuresti, pozitie perfecta langa metrou si malluri.

UNAVIA iti ofera materiale de constructii de exceptie, aceleasi folosite de proiecte rezidentiale de LUX care vand case la 250,000 euro si mai mult decat atat.  Casele UNAVIA sant construite cu finisaje moderne inclusiv parchet, gresie, faianta, etc., de cea mai buna calitate.  Casele UNAVIA pun accent pe continuitatea spatiilor interioare.

UNAVIA Imobiliare ofera case in care membrii familiei sunt mai conectati unul cu celalalt. Ferestrele Caselor in complexul rezidential UNAVIA sunt intinderi de sticla, de la podea pana in tavan, lasand lumina naturala sa patrunda adanc in interiorul casei.  Poate ca a venit vremea sa ai curajul de a incerca o schimbare. Casa moderna oferita in ansamblul residential UNAVIA iti creeaza un loc in care sa redescoperi bucuria vieti, mult mai relaxanta, mai aproape de natura si unul de celalalt! Pretul caselor este foarte bun mai ales daca cumperi cu credit imobiliar , ipotecar sau prima casa.

Casele UNAVIA ofera o curte spatioasa ideala familiilor cu copii. Imagineaza ca deacum te poti relaxa in curtea ta, care ofera un loc de joaca controlat pentru copil.  Gradina iti si ofera loc pentru diverse activitati sociale: un gratar, o petrecere, un posibil botez restrans (cati bani poti sa economosisti numai prin asta!).  Curtea casei este mare si iti ofera 2 locuri de parcare asigurate in curte si alte 2-3 in fata curtii.  In curte se poate face sport folosind TRX sau haltere. Cine terbuie sa se mai duca la sala?  UNAVIA Imobiliare iti ofera toate aceste beneficii la un pret ieftin.

Comuna Berceni se poate lauda cu numarul mare de intelectuali proveniti din mijlocul locuitorilor comunei avand profesii precum: ingineri, economisti, doctori, ofiteri, avocati, preoti etc.  Berceni dispune de doua scoli si o gradinita de stat. In ultimul timp sa infiintat in comuna Berceni o gradinita privata occidentala, apoi o scoala primara privata. In gradinita KinderSTAR copiii sunt ingrijiti cu atentie si beneficiaza de programe educationale adaptate varstei lor.

Scoala Primara KinderStar a creat o comunitate școlară în care fiecare să fie călăuzit cu grijă, responsabilitate și competenţă.  Ansamblu residential UNAVIA iti ofera posibilitatea sa locuiesti langa aceste gradinite/scoli exemplare!!!

Casele UNAVIA iti ofera vedere la lac. Topul celor mai scumpe case din lume au vedere la lac! Pe lacul Mogosoaia din Nordul Bucurestiului, sau in Baneasa, case cu vedere la lac ajung pana in 300,000 de euro si mai mult. Aici in UNAVIA obtii vedere la lac, si iesire la lac pe plaja ta privata la un pret care o sa te surprinda!! Pe plaja poti sa te relaxezi pe sezlong. Langa plaja, complexul rezidential UNAVIA iti ofera parcul pentru copii unde cei mici se pot juca in libertate si siguranta! Poti folosi zona de gratar si mesele parcului si avea un gratar cu prietenii. Poti obtine toate aceste avantaje pentru un pret mai mic

Localizare Perfecta pe Harta Bucuresti Proiectul de Case UNAVIA este pozitionat perfect. De ce? Pe deoparte este doar 7 minute cu masina sau maxi-taxi de statia de metrou de unde se poate ajunge oriunde in Bucuresti.  Dar si cu masina se poate ajunge in 30min la Afi Palace Cotroceni, 25 min la Sun Plaza Mall pe calea Vacaresti, 30 min la Universitate Blvd Nicolae Balcescu, 26 min de Mall Vitan pe Calea Vitan, 15 min la Carrefour Grand Arena.  UNAVIA imobiliare iti ofera locatia perfecta.

UNAVIA a dezvoltat un parc special pentru loc de joaca pentru copii.  Acest parc este folosit EXCLUSIV de locatari proiectului de case UNAVIA.  Parcul e ingradit si are la dispozitie pentru copii diverse activitati si facilitati inclusiv: traseu de biciclete off road, tobogane, leagane, casute curte, catarat, loc de nisip, jucarii de nisip si apa, porti de fotbal,  etc. Pentru parinti parcul amenejeaza grătare, mese si scaune. Facem tot posibilul sa fiti toti fericiti!