Vile Comuna Berceni ieftine – Case 4 camere Comuna Berceni

Unavia va ofera vile in Comuna Berceni ieftine. De vanzare vile/case 4 camere, casa 3 dormitoare,  langa statia de Metrou Centura Berceni Ilfov, pe un nivel de 360m2 cu suprafata construita la sol de 125,60mp.  Va prezentam mai jos planul pentru Vile Comuna Berceni , case cu 4 camere.

vila comuna berceni
vila comuna berceni interior

Vila Comuna Berceni 4 camere de vanzare include printre altele

3 Dormitoare:
1) Dormitor#1-14,25mp
2) Dormitor#2-13,55mp
3) Dormitor#3-13,15mp
4) Bucataria semi open space – 10,1mp

2 bai 2 Terase:
1) Terasa la gradina-18,35m2
2) Terasa la intrare-6,85mp

Camera de Living – 24,65mp se deschide spre terasă din gradina.
Spatiu pentru parcare si Gard imprejurul casei si bineintes:
Spatiu verde/Gradina- 164,5mp

Mansarda casa 4 camere comuna berceni
Mansarda casa 4 camere comuna berceni

Mai jos va prezentam cum mansarda locubila-45mp care poate fi amenaja in Vila Comuna Berceni pentru munca de acasa/ workfromhome

Vila Comuna Berceni de vanzare 4 camere, casa 3 dormitoare pe un nivel  are o arhitectura mix clasică moderna si atrage imediat privirile datorită contrastului dintre acoperis si tencuiala decorativă al exteriorului.  Din planul vilei se observa cum vila / casa 4 camere  are o baie, o camera tehnică cu toaleta, mansarda locuibila si trei dormitoare spatioase. Vila / Casa 4 camere din Unavia ofera multe beneficii care includ printre altele:

1) Compartimentare Eficienta:  asigura costuri mai mici de amenajare, mobilare si intretinere ulterioara.  Casa 3 dormitoare este perfecta pentru o familie cu 2 copii, sau pentru o familie de trei membri care are nevoie de o cameră de oaspeţi deex.

2) Spatiu pentru birou – COVID-19 a creat o nevoie pentru spatii special dedicate muncii de acasa. Vila Comuna Berceni pe un nivel cu 4 camere ofera si mansarda. Aici se poate construi sediu de firma, birou pentru munca de acasa,

3) Vile Comuna Berceni , case 4 camere de vanzare beneficiaza de spații verzi generoase și terasa mare la iesire din casa inspre curte. In curtea casei copiii se pot bucura de joacă, iar cei mai mari pot sta la soare, cultiva zarzavaturi bio, sau avea prieteni la gratar/picnic.  Daca iesiti din casa va puteti delecta pe malul raului la care am infintat un reustaurant Italian.  Acolo si beneficiati de zona de BBQ in care va puteti pregati preparatele de carne si invita musafiri, prieteni etc sa serviti impreuna.  Raul este plin de pesti, si in final puteti folosi undita!..

4) Vila in Comuna Berceni cu 4 camere ofera o terasa spatioasa ideala pentru locul tau de evadare atunci când vrei sa te simti în mijlocul naturii.  Pe terasa casei cu 4 camere de vanzare langa Bucuresti puteti servi micul dejun sau orice masa , in gradina proprie.

5) Vila Comuna Berceni din proiectul Case 4 camere din Unavia, este ieftina comparativ cu case din alte proiecte desi construim cu materiale de calitate superioara si oferim complex de case cu centru de recreere, plaja privata si loc de joaca pentru copii.  Cu toate acestea, pastram costul de achizitie la doar 10% adaos peste costurile de constructie si achizitie teren.

5) Vila Comuna Berceni este modern amenajata cu parchet, gresie si faianta totul fiind de calitate si amenajata cu foarte mult bun gust. Confortul termic este asigurat de centrala termica, geamurile termopan si izolatia exterioara a vilei

vile comuna berceni
vile comuna berceni


Aceasta este randarea vilei de vanzare, casa cu 4 camere pe un nivel din curtea din fata.  De aici se vede cat de mare este spatiul verde ramas, frumusetea casei si gardul lateral.

Vila Comuna Berceni / Casa 4 camere de vanzare

se livreaza cu urmatorele Dotari Techice / Finisaje
1) Centrală termica proprie
2) Calorifere instalate
3) Gresie, faianta si parchet de 8mm (posibilitate sa alegeti care doriti)
4) Usi interior MDF si Usa de exterior tratata impotriva intemperiilor si razelor UV
5) Tamplarie Salamander , Feronerie Roto
6) Acuperisul din tigla metalica COILPROFIL

Pentru vizionare si informatii suplimentare,va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a solicita o vizionare sau mai multe informatii despre vile comuna berceni sau case 4 camere.  Daca pretul vilei este prea mare, o alternativa putin mai ieftina este Casa comuna berceni cu 3 camere.  Si despre aceasta va puteti inregistra sa cereti mai multe informatii.

Puteti si citi mai multe articole relatate cu casa 4 camere Comuna Berceni, piata imobiliare si altele aici