Case De Vanzare Langa Bucuresti Ieftine La Curte langa Lac. Case ieftine langa Bucuresti de vanzare la 5min de Metrou.


Proiectul Unavia va ofera Case de Vanzare langa Bucuresti cu 3-4 camere. Case de vanzare langa bucuresti ieftine dar bine facute cu Camera de zi, 2-3 dormitoare, Curte, Bucatarie, Terasa, Mansarda. Case langa lac si cateva minute de metrou. Case ieftine langa Bucuresti de vanzare sunt bune de locuit, bune ca investitie, case de vacanta, case la pensie cand ne trebuie bani de buzunar, si case rezistente la cutremur.

Asa arata strada Unavia de langa Bucuresti.. daca veniti la vizionare nu o sa mai vreti sa parasiti. Unavia langa Bucuresti este o adervarata oaza de frumusete. Case de vanzare langa Bucuresti ieftine la un pret care o sa va surprinda!

case de vanzare langa bucuresti
case de vanzare langa bucuresti Unavia

Benefiicile proiectului de case de vanzare langa Bucuresti, Unavia

1) Preturi avantajoase: case de vanzare langa Bucuresti ieftine comparativ cu alte case asemanatoare langa Bucuresti inclusiv: Popesti Leordeni, Bragadiru, Otopeni, Corbeanca, Afumati, Tunari, Cernica, Mogosoaia, Domnesti, Snagov sau inclusiv Comuna Berceni.  O sa va fie greu sa gasiti preturi pentru case de vanzare langa Bucuresti mai ieftine, la aceeasi calitate, pozitionare si facilitati oferite. In Unavia puteti gasi case ieftine langa Bucuresti dar construite cu materiale de lux.

2) Case langa Bucuresti de vanzare iefine pot fi folosite drept case de vacanta pe perioada weekendurilor , sarbatorilor sau alte ocazii .. deexemplu cum a fost perioada COVID-19 in loc sa fi fost inchisi in apartament puteati locui in casa cu curte mare langa lac in proiectul de case Unavia langa Bucuresti.

3) O casă lângă București de vanzare ofera locul ideal unde se poate savura din plin liniștea și aerul curat. In proiectul de case de langa Bucuresti de vanzare o sa va simtiti parca sunteti realmente intro alta tara. Proiectul de case are descidere la lac cu lebede si jur imprejur sunteti imbratisati de frumusetea naturii. O curte mare este o adevărată oază de relaxare în care se poate petrece timp de calitate alături de familie, prieteni si cei dragi. Curtea caselor de vânzare de langa Bucuresti va ofera o gradina generoasa unde puteti lasa copii sa se joace in liniste si pace, si prietenii o sa vina sa va viziteze la o bere sau gratar.

4) Unavia va ofera case in apropriere de Bucuresti de vanzare unde puteti locui langa Bucuresti, dar in cateva minute puteti ajunge oriunde in Bucuresti. Statia de metrou de la centura si construirea noii centuri va aduce centrul Bucurestiului cu atat mai aproape. Case aproape de Bucuresti inseamna ca obtineti o casa mai mare, mai bine facute, casa la curte langa Bucuresti, intro zona mai curata si linistita, la un pret mai mic dar sunteti la catva minute de centrul Bucurestiului!

5) Case de vanzare langa Bucuresti ieftine va ofera o excelenta investitie imobiliara si de ce? Casele de vanzare de langa Bucuresti din Unavia sunt localizate in Ilfov care a avut cea mai mare crestere imobiliara din toata Romania in ultimul timp. Stiati ca judetul Ilfov este în topul regiunilor cu cea mai mare creştere a populaţiei din Uniunea Europeană? Pe deasupra proiectul este localizat langa Lac care bineinteles atrage multi care inteleg ca proiectul este unic.

Cate proiecte exista langa un Lac? Inca ceva!  Comuna Berceni trece printro revolutie de infastructura.. primeste centura noua, pasarela si Metrou langa centura. Reabilitare al soselei din Comuna, toate acestea o sa transforme total comuna si preturile caselor o sa creasca pe masura! Puteti locui in casele de vanzare de langa Bucuresti din Unavia sau sa cumparati acum pentru o investitie sigura!

6) Unavia va ofera case ieftine de vanzare langa bucuresti, case cu 4 camere la pret de garsionera sau apartament 2 camere in Bucuresti! Proiectul rezidential Unavia ofera case langa Bucuresti construite din materiale de exceptie. Pretul este gandit foarte bine si dorim sa avem cel mai competitiv pret in comuna Berceni sau oriunde in jurul Bucurestiului si judetul Ilfov.

7) Proiectul Unavia ofera case de vanzare langa bucuresti in zona cea mai putin afectata seismic din toata zona Bucurestiului. Aici puteti sa traiti mult mai in siguranta fara teama de un viitor cutremur devastator. Daca doriti o casa de vanzare langa Bucuresti , trebuie neaparat sa ne vizitati.

Multi se gandesc.. WOW da, ciar imi doresc sa cumpar o casa langa Bucuresti cu beneficiile de mai sus.. dar ce fac cu distanta/transportul inspre locul de munca? Noi in Unavia suntem de parerea ca transportul până la locul de muncă a încetat să mai fie o problemă mai ales pentru aceia care stau la curte, în proiecte de case din apropierea Bucureştiului. La noi in comuna Berceni, aveti la cativa pasi de case statia de Maxi Taxi care in 8-10 minute va duce pana la statia de metrou IMGB iar de acolo va puteti deplasa oriunde in Bucuresti.

Cum poate ati aflat deja, o noua statie de metrou se construieste la centura Berceni facand distanta dintre Unavia si Metrou din Bucuresti mai scurta in timp.  Se planuiste ca metroul sa fie extins pana in Comuna Berceni deci deplasarea pana in Bucuresti nu mai este o problema.

Pe deasupra o noua centura se construieste incepand in partea de sud adica pe langa Comuna Berceni, asta facand ca Bucurestiul sa fie cat mai aproape de Unavia.  Inca tot altceva, COVID19 a scimbat piata muncii.. Multi au inceput sa lucreze de acasa, workfromhome, telemunca, telework etc.. si nu mai este nevoie de deplasare la servici.

In proiectul de case de vanzare de lângă București,  Unavia puteti deci gasi mult mai mult decat ati fi sperat pentru familia dumneavoastra in Bucuresti.  Casele de vânzare ofera curte gradina, parcari, spatii verzi bogate si loc de joaca pentru copii. De asemenea, vilele de vanzare au deosebite calitati tehnice inclusiv caramida Porotherm, tamplarie PVC,  parchet si alte detalii care contribuie masiv la confortul familiei dumneavoastra.

Daca cautati casa de vanzare pe langa Bucuresti ieftine noi va invitam la noi in Unavia plasata la cateva minute de statia de Metrou IMGB si bineinteles noua statie de metrou in derulare si noua centura si pasarela. Unavia precum prezentat sus va ofera case de vânzare pe lângă București, in Comuna Berceni Ilfov,  bine facute la pret ieftin comparativ cu alte zone, cu teren si curte mare, spatiu de recreere langa lac care includ restaurant, zona picnic, barbeque si sport..  Puteti alege intre case pe un nivel sau pe doua nivele.

Toate casele de vanzare ofera spatiu de depozitare si spatii care se pot folosi drept birou / work from home / munca de acasa.  Casele de vanzare de langa Bucuresti din Unavia va ofera spatiu necesar pentru prezent cu o viziune de viitor.

Aici va prezentam Vila Comuna Berceni cu 4 camere care va ofera tot confortul posibil si posibilitatea de extindere. Toate casele de acest gen sau cumparat sau rezervat si mai avem o singura vila! Ultima! va rog sa ne contactati pentru informatii suplementare . Cereti informatii despre Vila Comuna Berceni 4 camere.

O alta varianta pentru case de vanzare langa Bucuresti cu 4 camere este aceasta: Casa de vanzare comuna berceni cu 4 camere. Casa este pe doua nivele si ofera baie matrimoniala si posibilitatea sa va amenajati birou jos separat de dormitoare. Cereti informatii suplementare pentru Casa de vanzare Comuna Berceni cu 4 camere pe doua nivele.

O varianta pentru case de vanzare lângă București cu 3 camere este aceasta: Casa comuna berceni cu 3 camere . Va ofera baie matrimoniala si posibilitatea sa va amenajati birou intrun spatiu special amenajat la parter. Casa de vanzare este individuala si lipita de casa de langa la calcan.

Pentru mai multe detalii si vizionarea proiectului de case de vanzare langa Bucuresti ieftine, din comuna Berceni, Ilfov, cu plaja privata si zona special amenajata pentru copii, va rugam completati formularul de contact si revenim imediat cu mai multe informatii!.

Va oferim mai jos articole editate de noi care contin informatii suplementare relatate cu piata Imobiliara in general in Romania cat si cea din Bucuresti, si beneficiile caselor de vanzare ieftine din Comuna Berceni de langa Bucuresti.  Va multumim pentru atentie!