Casa de vanzare Comuna Berceni. Casa 4 camere Comuna Berceni

Oferim casa de vanzare Comuna Berceni. Casa 4 camere ieftina, P+1 STIL MEDITERANEAN, 5 Minute de noua statie de Metrou.

Va prezentam casa 4 camere in Comuna Berceni. Cat de frumoasa este! Architectii nostri sau insipirat de casele mediteraneene si au realizat o casa 4 camere, pe care noi o numim “NAPOLI”. Casa 4 camere in Comuna Berceni, Unavia, este spatioasa, luminoasa, estetica, practica, eficienta si moderna. Architectii Unavia au conceput o casa care sa fie cea pe care toti o doresc. Unavia ofera casa 4 camere in comuna Berceni ieftina dotate cu cele mai peformante si calitative materiale.

Unavia ofera casa de vanzare Comuna Berceni direct de la proprietar cu 4 camere la un pret care o sa va surprinda! Neaparat trebuie sa ne contactati sa aflati mai multe detalii despre casa “NAPOLI”.

casa 4 camere comuna berceni proprietar
casa 4 camere comuna berceni proprietar


casa de vanzare comuna berceni
casa de vanzare comuna berceni

Casa 4 camere in Comuna Beceni in stil “NAPOLI” este cea mai avantajoasă variantă pentru cei care vor sa petreaca timp frumos si linistit in curtea casei lor cu familia si celor dragi lor. Din spatele casei cu 4 camere se vede marimea curtii care este destul de mare si se vad si terasele si balcoanele de pe care lacul din apropriere se pot admira diminetele, serile sau cand doriti sa va linistiti dupa o zi dificila la birou. Casa 4 camerein Comuna Berceni “NAPOLI” din Unavia va ofera confort aproape de natura cea mai frumoasa din imprejurarile Bucurestiului, si devin refugiul tau pentru un trai modern, sanatos si linistit.


Mai jos prezentam parterul casei cu 4 camere. Precum vedeti casa are o Terasa mare 12m2 in spate, si inca o terasa mai mica la intrare.  Camera de zi si bucataria moderna sunt imbinate intrun open space, 25m2 . Aici poti sa simpti cat de mare si spatioasa este casa. Camera de zi are iesire directa inspre Terasa si gradina, de unde se poate reintra in casa si folosi baia de la parter.  La parter exista o camera de 9.8m2 care poate fi folosita ca dormitor (pentru oaspeti, sau bunici sau un copil adolescent, etc) , sau ca home office, birou pentru munca de acasa.  In afara de acestea, se poate vedea cum Casa cu 4 camere are spatiu de depozitare pe hol.

casa 4 camere comuna berceni parter
casa 4 camere comuna berceni parter


Mai jos prezentam casa de vanzare Comuna Beceni – la etaj. Aici se poate vedea  dormitorul matrimonial modern, mare de 19,15m2  dotat cu toaleta si dressing care poate sa fie si separat.  Camera dressing ofera spatiu suficent pentru depozitare sau poate sa fie folosit drept dormitor nou nascut sau loc de munca de acasa.  Al doilea dormitor are 14.05 m2 si spatiu pentru depozitare suficient si iesire inspre balcon 7.2m2.

casa 4 camere comuna berceni etaj
casa 4 camere comuna berceni etaj

Casa de vanzare Comuna Berceni cu 4 camere beneficii:

1) Casa 4 camere in stil mediteranean “Napoli” din Unavia este mai ieftina decat alte case de vanzare langa Bucuresti sau case din zona de sud al Bucurestiului adica Popesti Leordeni, Bragadiru, Magurele, sau cartierul Berceni.  Clintii si agentii imobiliari sunt de acord ca Casa de vanzare Comuna Berceni are cea mai favorabila calitate/pret daca o comparati cu case asemanatoare langa Bucuresti.. Unavia ofera cea mai buna oferta imobiliara calitate/pret oriunde langa Bucuresti.

2) Casa 4 camere din Comuna Berceni va ofera casa moderna langa Bucuresti la o distanta rapida de noua statie de metrou la centura si pe jos puteti ajunge la Magazin Alimentar, Scoli publicie si private, Pharmacie, Primarie, si mijloace de transport i.e Maxi Taxi. Construirea podului la centura Berceni aproprie casele din Unavia cu orice punct in Bucuresti.

Casa cu 4 camere este conectata cu zonele importante din Bucuresti dar ferita de trafic, intro zona naturala, aerisita, langa lac, proiectata pentru un stil de viata sanatos, linistit, alaturi de familia si celor dragi.  In casa 4 camere Comuna Berceni aveti posibilitatea unica sa petreceti mai mult timp cu familia fie in aer liber in curtea proprie fie in zonele verzi din jurul casei sau pe marginea lacului. Accesul in proiect este securizat cu ajutorul camelor video 24/7.

3) Viata langa lac la standard inalt! Casa de vanzare Comuna Berceni 4 camere , Unavia,  are vedere spre lac, un element extrem de valoros. Casa 4 camere este construita cu cele mai dotate si eficiente materiale de constructii astfel incat sa asigure un confort ridicat. Casa cu 4 camere este compartimentata inteligent tinand seama de nevoile clientilor. Casa este predata la cheie cu centrala termica individuala, calorifere, ferestre termopan, si obiecte sanitare. Casa de vanzare este dotata cu apa, electrica si gaze!

Unavia va invita cu drag la vizionare sa vedeti daca casa cu 4 camere, “Napoli”, este casa viselor dmnv. Daca doriti o casa cu 4 camere in Comuna Berceni la un pret foarte avantajos, intro comunitate de oameni sanatosi, Unavia este unde puteti gasi acea casa.
Va rugam sa completati formularul si va trimitem pe mail mai multe informatii despre proiectul de case Unavia in Comuna Berceni


Pentru cei care doresc sa traiasca alaturi de familia apropiata, prieteni sau alti vecini dar nu la bloc, casa cu 4 camere din Unavia sunt cea mai buna solutie.  O alternativa putin mai ieftina este Casa 3 camere comuna berceni.  Si despre aceasta va puteti inregistra sa cereti mai multe informatii.  Intretimp puteti citi articole noastre pe tema precum finante bacni si piata imobiliara din Romania, dar si Bucuresti si Ilfov. Va multumim!