Casa comuna Berceni. Casa 3 camere comuna Berceni


Unavia va ofera casa comuna Berceni 3 camere, langa metroul de la centura Bucurestiului.  O casa 3 camere in Comuna Berceni  este o casa individuala 100% si doar lipita la calcan. Cadastrul si toata documentatia este independenta.  Din afara casa 3 camere din Comuna Berceni arata astfel:

casa comuna berceni fata
casa comuna berceni fata

Casa comuna Berceni cu 3 camere este prezentat mai jos:

casa comuna berceni 3 camere spate
casa comuna berceni 3 camere spate

Oriunde in lume aceasta o cu casa cu 3 camere ca aceasta ar costa sute de mii de Euro. Este atat de frumoasa incat cuvintele nu-i fac destula cinste.  Are un stil aparte, deabea asteptati sa reveniti acasa so o vedeti, sa va petreceti timpul cu familia in casa sau pe teresa si gradina, si sa va invitati prietenii si pe cei dragi si sa petreceti la casa voastra sau langa pe malul lacului.  Casa cu 3 camere din Comuna Berceni este o constructie noua, moderna de ultima generatie.

La parter casa comuna berceni 3 camere arata astfel.  Are o terasa spatioasa in spate si una mai mica la intrare, un living/camera de zi si loc de luat masa spatios 18,85m2,  o baie si o toaleta , bucatarie inchisa 9,9m2 cu geamuri prin care se vede ce se intampla afara.  Din camera de zi se poate iesi pe terasa si mai incolo in gradina proprie.

casa comuna berceni 3 camere parter
casa comuna berceni 3 camere parter

Pentru casa in Comuna Berceni cu 3 camere oferim spatiu amenajat pentru parcare si gard jur imprejurul casei.   La parter sunt cateva nise care pot fi folosite drept masa de lucru/birou mic sau depozitare.

La etaj asa arata casa Comuna Berceni cu 3 camere:

 

casa comuna berceni 3 camere etaj
casa comuna berceni 3 camere etaj

Cum se vede din imagine dormitorul matrimonial are toaleta separata. A doua camera poate fi folosita drept dormitor pentru copil(ii) sau birou de acasa.   Dormitoarele au fiecare balcoane pe care se poate iesi si fuma o tigara sau pune rufe la uscat sau relaxa cu privelistea infinit de frumoasa al proiectului Unavia si lacului Mamina.

Casa Comuna Berceni cu 3 camere Dotari Techice / Finisaje

Casa in Comuna Berceni ofera calitati tehnice care includ caramida Porotherm, Tâmplaria din PVC, SALAMANDER și feroneria ROTO. Parchet laminat pentru trafic intens.  Pereți vopsiți cu vopsea lavabilă, si alte detalii care contribuie masiv la siguranta si confortul familiei voastre.  Putetei alege gresie și faianță pe gustul vostru si noi le instalam.  Mai multe informatii puteti gasi despre cum construim casa 3 camere in Comuna Berceni in sectia materiale de constructii .

Casa Comuna Berceni cu 3 camere este conectata la toate utilitatile inclusiv apa, gaze, electrica, internet. Proiectul Unavia este securizat cu camere de luat vederi si in proiect se intra prin poarta electrica. Fiecare locatar are un chip cu care se poate deschide poarta.

In comparatie cu vila comuna berceni cu 4 camere, Casa cu 3 camere beneficiaza de un pret mai avantajos . Se pierde intradevar o camera dar casa devine mai eficienta, costurile de intretinere o sa fie mai mici si bineinteles costul initial cat si platile lunare o sa fie mai mici.  Casa cu 3 camere va ofera aceleeasi beneficii ca cele cu 4 camere.. aveti gradina generoasa, terase si balcoane, camera de zi spatioasa cu iesire inspre gradina, bucatarie inchisa .. toaleta matrimoniala si bineinteles toata infastructura din Unavia, iesirea la lac , restaurantul si natura din prejur.

Comparativ cu casele cu 4 camere se castiga la pret si costuri lunare .. se pierde o camera.  Daca pretul este foarte important sal mentineti cat mai mic , casa 3 camere Comuna Berceni este optiunea ideala. Pentru mai multe detalii si vizionare trebuie doar sa completati formularul de contact si trimitem pe mail mai multe informatii despre case 3 camere .  Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

Intretimp puteti citi mai multe articole pe care noi le am scris despre piata imobiliara si case 3 camere in Comuna Berceni.