Materiale de constructii, izolatii, pardoseli si finisaje folosite de Unavia.

Materiale de constructii

Un viitor cutremur in Bucuresti este cert. Case de vanzare langa Bucuresti, in proiectul rezidential UNAVIA, sunt construite cu obiectivul sa va apare de cutremure de orice fel: structura P+E din beton armat şi caramidă Porotherm de 3o cm; planşeu din beton peste etaj.

materiale de constructii fundatie beton

materiale constructii fundatie

Oferim sarpanta de lemn cu învelitoare din tablă tip blindat de la Coilprofil din Belgia, sistem de preluare şi evacuare ape pluviale. Termosistem Swisspor, marca Elvetiana, polistiren 10/80 expandat cu perle grafitate.  Compartimentări şi plafoane din caramida Porotherm, firma Austriaca cu 195 de ani experienta in domeniu.

materiale constructii beton

Materiale de constructii acoperis

Acoperisul este unul dintre cele mai importante elemente din ansamblul unei casei. Acoperisul, fiind foarte vizibil, are si o functie estetica si functie de protectie impotriva diversilor factori meteorologici. Casele UNAVIA folosesc ca celelalte materiale de constructii folosite in constructia caselor, acoperis de calitate maxima. Acuperisul este din tigla metalica, inclusiv sistem de drenaj de la firma BELGIANA COILPROFIL, care ofera multe avantaje inclusiv calitate, durabilitate si eleganta.

Materiale constructii pentru tamplarie exterioara

Tamplarie Exterioara marca Salamander, originar in Austria, de ultimă generaţie, geam termoizolant Termopan, feronerie ROTO cu deschidere oscilo-batantă, închidere multipunct şi microventilaţie.

Materiale pentru usi

Proiect de case UNAVIA ofera usi interioare si uşi exterioare Porta Doors pe care poti sa le intalnesti la ansambluri rezidentiale de varf, lux . Usile ca toate cele alte materiale de constructii, utilaje, amenajari, finisaje folosite in constructia caselor sunt de exceptie, cele mai calitative.

Unavia foloseste tencuieli decorative siliconice Caparol din Germania şi gresie Italiana pentru intrare. Balcoane si porti, una pentru auto si una pietonala, din fier forjat.  Terase/scări placate cu gresie din Italia. Placări ceramice circulaţii şi băi, scări interioare din marmura. Parchet de 0.8 milimetri. Vopsitorii lavabile antibacteriene la pereţi şi plafoane.

Amenajari / Design Exterior


Amenajari exterioare oferite de proiectul de case UNAVIA pot fi gasite la proiecte rezidentiale de lux. Deex, fiecare casa este livrata cu gard de împrejmuire incintă, cu acces pietonal şi acces auto cu porţi din fier forjat. In fata caselor se ofera alei pietonale şi drum acces auto asfaltate. Intrarea pe strada se permite prin porţi culisante automatizate. Proiectul are supraveghere video 24 ore.  Parcul copiilor si locul de joaca este in constructie si o sa fie terminat in curand.  Plaja pe malul lacului de asemenea este in constructie si o sa fie livrata in cel mai scurt timp.  Centru de recreere este aproape terminat si include incapere inchisa cu geamuri jur imprejur, curte cu gratar, mese si scaune, spatiu pentru fitness, librarie, mica cafenea, loc de relaxare.

Utilitati

Casele din UNAVIA sunt racordate la reţelele orăşeneşti de utilităţi inclusiv apă, gaz, energie electrica. Canalizare interioară ape menajere şi pluviale.

Gospodarie de apă proprie şi staţie de epurare de ultimă generaţie. Pe fiecare casa oferim contorizari individuale.  Oferim camere de baie complet utilate, obiecte sanitare furnizate de Romstal.  Rubineterie GROHE Germania. Centrale termice individuale pe gaz, Imergaz. Incalzire interioară cu corpuri statice, radiatoare furnizate de Romstal. Calorifere de otel. Instalatie electrica interioara de curenţi monofasic. Acces securizat cu poarta auto glisanta.

UNAVIA construieste un ponton pe malul lacului, oferind locatarilor liniste si aer curat pe plaja privata al proiectului de case.  Poti folosi pontonul pentru plaja, sau pescuit. Langa plaja privata UNAVIA construieste parcul copiilor care o sa fie dotat si cu mese, scaune si gratar. Vorbim aici despre unul dintre cele mai interesante si ravnite plaji private din jurul Bucurestiului. In Baneasa case cu plaja privata se vand pana in 400,000 EURO.