Duplexuri de vanzare Bucuresti 3-4 CAMERE

Casa duplex de vanzare Bucuresti in COMUNA BERCENI la 5 MINUTE de noua statie de Metrou. Camer de zi/LIVING, 2-3 Dormitoare, gradina, Terasa, 2 locuri de parcare. Duplexuri de vanzare Ieftine LANGA LAC

Unavia construieste proiect de case de vanzare comuna berceni ieftine. In acest proiect oferim Duplexuri de vanzare cu 3 sau 4 camere mari, mansarda,  terasa si curte, 2 locuri de parcare la un pret foarte competitiv.  Noi credem ca oferim cea mai buna oferta respectiv case duplex din Bucuresti si zonele periferiale Bucurestiului.  Acesta este Casa Duplex Bucuresti oferit de Unavia.. frumos, maret, cu mansarda, curte mare, terasa, balcoane, si multe altele

Duplex de vanzare Bucuresti
Duplex de vanzare Bucuresti

O casa duplex de vanzare in proiectul Unavia este cea mai avantajoasă variantă pentru cei care vor să locuiască împreună cu frați, părinți sau prieteni foarte apropiați, dar căutate și de către familiile care doresc vecini, însă nu la bloc. Deci care sunt beneficiile unei case duplex Bucuersti ?

Beneficiile Duplexuri de vanzare Bucuresti

  1. Unavia ofera case duplex in Bucuresti la o calitate de constructie superioara multor alte case duplex de vanzare de pe piata, dar la 30% , 40% sau chiar 50% mai ieftine decat case in Pipera, Voluntari, Popesti Leordeni, Corbeanca, Bucuresti, Militari, Titan, Pantelimon, Bragadiru, Magurele, Chitila, Otopen, Buftea sau chiar cartierul Berceni.  Duplexuri de vanzare in Comuna Berceni, proiectul de case duplex Unavia, sunt cele mai favorabile calitate/pret daca comparati case duplex de vanzare in Bucuresti.. fie comparativ cu duplexuri de vanzare din sector 1, 2, 3, 4, 5 sau 6.. avem cea mai buna oferta imobiliara calitate/pret.
  2. Duplexuri de vanzare Bucuresti la o distanta de 5 minute cu masina de noua statie de metrou la centura si pietonal la o distanta de cateva minute se poate ajunge la Magazin Alimentar, Scoli publicie si private, Pharmacie, Primarie, si mijloace de transport i.e Maxi Taxi.  Sa inceput deja construcita pasarelei deasupra centurii vechi si construirea noii centuri care o sa faca Comuna Berceni sa devina mai aproape de orice loc in Bucuresti.
  3. Case duplex Bucuresti se adreseaza in mod special tinerilor care doresc sa investeasca in propria casa decat sa plateasca chirie pe vesnicie.  Pentru acestia o casa duplex in Comuna Berceni, plus mansarda cu 4 camere le ofera posibilitatea sa cumpere casa nevoilor de astazi cu o viziune de viitor. Preturile unui duplex Comuna Berceni in proiectul Unavia este cel a anui apartament mic, cu 2-3 camere in Bucuresti, fara destule camere pentru o familie in crestere.
  4. Casa duplex pentru munca de acasa / work from home. Casele duplex de vanzare Bucuresti se adreseaza si celor care dupa pandemia COVID-19 pot sa lucreze de acasa in regim workfromhome, remotework, munca de la distanta, etc, si le trebuie un spatiu dedicat de birou. Casa Duplex Bucuresti de vanzare este perfecta pentru acestia au cateva spatii care se pot amenaja ca birou!
  5. Pe langa calitatea caselor duplex, si pretul fara competitie mai ales pentru o casa duplex cu 4 camere si curte, casele duplex de vanzare Bucuresti va ofera plaja privata la lac, centru de recreere pentru locatari care include gratar si spatiu de relaxare. Pentru cei mici oferim parc de copii 

Noi din Unavia va invitam cu drag la vizionare .. aici putem discuta toate lucrurile mult mai bine si sa puteti admira duplexurile. Suntem pregatiti sa venim in intampinarea celor care stiu ce doresc cu adevarat: duplex in Bucuresti, la pret bun, aer curat, vedere superba către lac, plaja privată, loc de joac copii și zona de gratar! Completati formularul si va trimitem pe mail mai multe informatii despre duplexurile de vanzare din Bucuresti .


Pentru cei care doresc sa traiasca alaturi de familia apropiata, prieteni sau alti vecini dar nu la bloc, casele duplex Bucursti sunt cea mai buna solutie.  Intretimp puteti citi mai multe articole scrise de noi despre piata imobiliara in Comuna Berceni si langa Bucuresti si diferenta intre case, vile, si duplexuri. Va multumim!