Termeni si conditii

I. Termeni şi condiţii

Orice accesare sau vizitare a site-ului unavia.ro ori utilizarea Serviciilor oferite prin intermediul acestui Site implica acceptarea Termenilor și conditiilor expuse in cele ce urmeaza, in afara de cazul in care pentru Continutul respectiv exista conditii de folosire distinct formulate sau dispuneti de un alt acord de utilizare valid incheiat. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii și Conditiile expuse in prezentul Document, va rugam sa nu utilizati acest Site.

1. Copyright

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site, precum si/sau in cataloagele, brosurile de prezentare ale ansamblurilor rezidentiale sunt cu titlu informativ, fiind detinute exclusiv de catre Vertex Estate Srl. Niciun material, imagine, articol de pe acest site sau respectiv din cataloagele de prezentare ale ansamblurilor rezidentiale prezentate in acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres si in scris al titularului legal al acestui drept, respectiv dezvoltatorului Vertex Estate Srl. Toate drepturile sunt rezervate dezvoltatorului, fiind strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea dezvoltatorului, agentilor, reprezentantilor si afiliatiilor sai. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este prioritara, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea dezvoltatorul nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Dezvoltatorul nu va dezvalui nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Vertex Estate Srl,. nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de Dumneavoastra pe acest site web, conform acestor “Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati acest site web serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele Dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile noastre case.

5. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
-sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
-sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
-sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge/modifica neautorizat acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
-sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
-sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
-sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, detinatorul legal al acestui site se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective fara nici o notificare si poate actiona pe cale legala.

6. Oferta de contractare

Continutul acestui site nu reprezinta si nu face parte dintr-o oferta de a contracta din partea Vertex Estate Srl, datele, proiectele si informatiile referitoare la proiectele rezidentiale avand caracter pur orientativ si general, orice acord intre parti cu privire la bunurile prezentate urmand sa fie valabil si cu forta obligatorie numai daca va fi aprobat in scris si semnat de toate partilor implicate.

La elaborarea materialelor pentru acest site dezvoltatorul a utilizat cele mai bune tehnici, materiale si proceduri de editare pentru a putea reda cu cea mai buna acuratete detaliile imobilelor. Cu toate acestea, utilizatorii sunt instiintati ca prezentarile grafice (dimensiuni, culori, perspective), pot prezenta anumite diferente fata de cele reale, pentru o mai buna vizionare utilizatorii urmand sa fie asteptati la o vizita la fata locului.

Utilizatorii acestui site sunt instiintati ca datele tehnice, dimensiunile, caracteristicile, imobilelor prezentate, preturile, ofertele promotionale pot suferi modificari unilaterale din partea Vertex Estate Srl., fara anunt prealabil, orice derogare de la aceste dispozitii fiind valabila numai prin acorduri scrise si semnate de reprezentantii legali ai Vertex Estate Srl

Pentru modalitatea de rezervare si contractare va rugam sa luati legatura cu reprezentantii autorizati pentru vanzarea apartamentelor indicati la sectiunea corespunzatoare.

7. Modificari

Vertex Estate SrlL. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

8. Acordul utilizatorului

Prin accesarea acestui site utilizatorul atesta ca a citit si inteles “Termenii si Conditiile”, iar prin continuarea navigarii sau prin bifarea optiunii “Accept” utilizatorul accepta ca aceste clauze constituie un acord incheiat intre utilizator si Vertex Estate Srl., in privinta utilizarii site-ului unavia.ro cat si a cataloagelor, materialelor promotionale, prezentarilor referitoare la ansamblurile rezidentiale.

Vertex Estate Srl