Case cu mansarda in Comuna Berceni

mansarda unavia comuna berceni

Mansarda este ciereasa de pe tort a tuturor caselor pe care le oferim in Comuna Berceni Ilfov ,, in proiectul Unavia. Aducem tevele de apa si pregatim electrica si tot in asa fel in cat cei care cumpara sa poata sa modifice mansarda la nevoile lor cum doresc. Mansarda este o soluție care odată ce este amenajată inteligent poate deveni un spațiu funcțional și plin de farmec.


Aici la mansarda puteti construi un homeoffice pentru munca de acasa / telemunca, sau o camera de relaxare, altii opteaza sa si faca camera de joaca , sau sala de fitness. Mansarda poate fi transformată în sufragerie, loc de joacă sau gândită ca un apartament. Cu puțină creativitate și îndemânare poți transforma mansarda într-un spațiu inedit. Imaginația este limita! Uitati deex ce sa facut din mansarda prezentata mai sus.

birou la mansarda lucreaza de acasa comuna berceni

Este sensational ce se poate face cu putina creativitate … noi oferim spatiu bineinteles inclus in pretul casei, si voi creati paradisul vostru cum al doriti! Mansarda poate fi transformat fără probleme în-un dormitor confortabil, o cameră de zi sau de oaspeți, bibliotecă sau camera copiilor, chiar și într-un apartament open-space dacă dispuneți de un spațiu suficient de mare. Cheia este să găsiți cea mai bună opțiune pentru nevoile voastre. Pe deasupra mansarda este locul perfect pentru un spațiu dedicat adolescenților sau cameră de dormit.

Pentru a te proteja de vânt, ploi, dar și de zgomot, mansarda va trebui în primul rând izolată. Acest lucru se poate face cu polistiren. Pentru confort, trebuie să te gândești și la încălzire care se poate realiza prin calorifere, prin pardoseală sau panouri electrice. 

Toate case de vânzare comuna berceni, din Unavia Comuna Berceni, ofera mansarda mare care are toata infastructura necesara sa construiti ce doriti voi!

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp despre case cu mansarda in Comuna Berceni!