Ce tendinte pe Piata Imbiliara dupa Covid19

Facem eforturi sa aflam ce o sa fie cu piata imobiliara dupa ce epidemia COVID-19 se termina. Rasfoim toate ziarele financiare din Romania si alte tari si cu ajutorul vostru incercam sa venim cu niste concluzii.

zf cash piata imobiliara

Din aceste doua stiri putem inteleg ca cererea pentru apartamente cel putin de lux nu a cedat in perioada crizei. Pe deasupra Romanii au mai multi bani cu 11% mai mult decat in aceeasi perioada 2019. Deci nu exista probleme de licidati si cererea este inca in continuare.
Pe partea cealalta multe santiere sau inchis in perioada pandemiei si raman sa se redescida in 6 luni sau mai tarziu.

blocuri piata imobiliara

Ruslan Rotaru mare dezvoltator crede ca tocmai in timp de criza investitia in imobiliare ramane una dintre cele mai sigure.

Imaginea incepe sa ni se clarifice.. oameni au bani, si le e teama pe deoparte sa tina la bani poate valoarea banilor o sa scada!? si da asa e Leul sa depreciat substantiv in comparatie cu Euro., si e riscant sa cumpere actiuni in companii care pot sa dea faliment dintrodata din cauza crizei.

Cea mai sigura investitia la ora actual este investitia in imobiliare . mai ales in zone care au catalizatori gen noi statii de metrou, etc ca dealtfel in Comuna Beceni IlFOV. Aici se construieste o noua pasarela si metrou la centura. Preturile in zona o sa continue sa creasca .. cel mai bun proiect de vizionat este Unavia case comuna Berceni langa Bucuresti !!!

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!