Transformă-ți casa într-o casa de vacanta

casa de vacanta
casa de vacanta

Ca urmare a coronavirus, COVID-19, multi intenționează să petreacă mai mult timp acasă în această vară, comparativ cu anii trecuți. O vacanță acasă, in proiectul de case langa Bucuresti in Unavia din Comuna Berceni, permite familiilor să își țină unele tradiții de vară, fără preocupările de sănătate, siguranță și financiare, care ar putea veni acum cu o vacanță tradițională. Pentru o vacanta memorabila la casa din Unavia, încercați să puneți corturi in curte si sa faceti camping cu cei mici. Puteți face, de asemenea, sandvișuri delicioase și răcitoare de vară pentru picnic sau gratar in gradina.

Va puteti juca jocuri de masă, delecta în legendele familiei sau pur și simplu trageti un pui de somn. Zilele pot trece și jucând într-o piscină pneumatica pentru copii și filmând momente distractive. Pentru ceva mai simplu, întunecați luminile și accesați un film care îi place familiei voastre.

Sfaturi pentru a profita la maxim de casa de vacanta,  la casa voastra din Unavia:

  1. Puneti telefonul pe selentios – Opriți telefonul și setați o notificare în afara funcției. Anunțați-vă colegii că vă luați timp, chiar dacă nu vă părăsiți caas.
  2. Organizeazati treburile gospodariei- Eliminati treburile gospodăriei înainte de timp, astfel încât să nu fie o distragere. Este greu să te relaxezi dacă te uiți la un munte de rufe murdare.
  3. Minimizati timpul in fata ecranelor – Economisiți timpul ecranului. Oferați-le ochilor tuturor o pauză de la apelurile video și munca online și, în schimb, alegeți o carte bună, jucați un joc sau ieșiți afară sa va plimbati langa lacul Unavia.
  4. Planificati activitati surprinzatoare – Planificați ceva special la care așteptați cu nerăbdare. Campingul din curte este prea rustic pentru tine? Planificați o zi spa la domiciliu sau o cină in aer liber pe terasa dvs. cu mancare comandata online de la un restaurant preferat. Invitați prietenii sau familia dar va rugam sa mentineti distanțată sociala 🙂
  5. Faceti multe poze – Faceti poze. Ca orice altă vacanță, asigurați-vă că faceți o mulțime de fotografii și postați fotografiile pe rețelele de socializare, dacă folositi. Într-o zi, s-ar putea să priviți înapoi acest moment din istorie și ați dori să aveți fotografii de familie pentru a vă documenta cum v-ați petrecut timpul acasă

Nu putem garanta că o vacanta la casa voastra din Unavia va fi în fruntea clasamentelor de “cea mai bună vacanță vreodată.” Terasa casei probabil nu se ridică la aceleasi nivel cu o terasa pe malul mării. Dar vacanta la casa din Unavia poate sa va ofere o pauză foarte necesara mintala, emoționala, și fizica.