Unde sa cautam case de vanzare ilfov?

case de vanzare ilfov

Intrebarea principala al acestui articol este : In cel localitate in Ilfov sa cautam case de vanzare, case care comparativ cu alte zone au sansa sa si creasca valoarea cel mai mult? O sa incercam sa raspundem la acesta intrebare dar mai intai cateva date despre Judetul Ilfov si de ce este bine sa cautam case de vanzare in Ilfov?

  1. Judetul Ilfov cea mai fertila zona de crestere economica
    Regiunea București-Ilfov este constituită din capitala României, București și județul Ilfov . Această regiune găzduiește 87% din populația țării si genereaza un PIB mai mare decat cel al Bulgariei, Serbiei sau Croatiei! si are un PIB/cap de locuitor în apropierea Berlinului şi peste Lisabona.

    Cu toate acestea si poate din cauza asta Bucureştiul are cea mai mare densitate a populaţiei dintre ora­şele-­capitală din Europa Cen­trală şi de Est.  Mai in detaliu, firma Crosspoint a publicat ca,  densitatea populatiei in Bucuresti este de peste trei ori mai mare decât Sofia şi de 2,5 ori mai mare decât Budapesta.  Acest aspect, si cu cat orasul devine mai aglomerat, nevoia de extindere inspre zonele inve-cinate, mai ales in zona Ilfov satele, comunele si orasele ei.

    Ca un bun inceput este usor de apreciat despre case de vanzare ilfov ca au sansa sa si mareasca valoarea cat timp populuatia Bucurestiului se muta in zonele din afara orasului din cauza aglomerarii si preturilor mari ale imobilelor din Bucuresti.

  2. Infastructura si locurile de munca sunt apectele esentiale atunci cand vorbim despre extindere in afara Bucurestiului intre judetul Ilfov si aspecte care influenteaza valoarea caselor de vanzare in Ilfov si mai precis in ce zona in Ilfov casele de vanzare o sa fie cautate cel mai mult.  Judeţul Ilfov, deja cunoaşte cea mai mare creştere a populaţiei din Uniunea Europeana, va continua să-i atragă pe cei care vor să se mute lângă Bucureşti si pretul caselor de vanzare in Ilfov o sa continue sa creasca la un randament mai mare decat orice alta zona in tara.
  3. Judeţul Ilfov este format din opt orașe (Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni și Voluntari) și 32 de comune (1 Decembrie, Afumaţi, Baloteşti, Berceni, Brăneşti, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Corbeanca, Cornetu, Dărăşti-Ilfov, Dascălu, Dobroeşti, Domneşti, Dragomireşti-Vale, Găneasa, Glina, Grădiştea, Gruiu, Jilava, Moara Vlăsiei, Mogoşoaia, Nuci, Periş, Petrăchioaia, Snagov, Ştefăneştii de Jos, Tunari, Vidra).In continuare noi sugeram ca daca cautati sa cumparati o casa in Ilfov, Comuna Berceni din Ilfov este locatia care o sa castige cel mai mult din extinderea Bucurestiului pe orizontala si de aceea zona Comunei Berceni este zona cea mai buna de investit si in care este recomandat sa cauti o casa de vanzare in Ilfov de trait in ea sau pentru investitie.

Cresterea Locurilor de Munca

Relatat cu “Strategia de dezvoltare” al judetului Ilfov, din 17 iunie 2020,  Marcel Heroiu, specialist senior Dezvoltare Urbană la Banca Mondială, a declarat că Ilfovul este teritoriul unde se fac cele mai mari, importante şi numeroase investiţii din ţară pe termen mediu şi lung.

De asemenea, seful Direcţiei Management Programe de Dezvoltare din cadrul CJ Ilfov, Remus Trandafir, ne-a comunicat ca următorii zece ani înseamnă pentru zona judetului Ilfov o dezvoltare economică durabilă şi ca CJ Ilfov o sa stimuleze antreprenoriatului pentru locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite, crearea de parcuri industriale, în zone precum Comuna Berceni / Popeşti-Leordeni, Buftea-Chitila, Brăneşti-Cernica şi formarea de forţă de muncă bine pregătită, calificată.
Parcurile industriale din Comuna Berceni-Popesti Leordeni si cele din Branesti Cernica sunt bineinteles accesibile de locuitorii din Comuna Berceni.. cat si alt parc technologic care se construieste in sudul Bucurestiului acel din Magurele.

In afara de investitiile CJ Ilfov si Banca Mondiala, Primăria Sectorului 4 investeste in zona de sud a Bucureștiului, mai exact zona Berceni-IMGB, care va deveni, în perioada imediat următoare, cel mai nou centru de afaceri.  Comuna Berceni Ilfov este cea mai apropiata comunitate de acest centru.

Primaria sectorului 4 a inceput procesului de modernizare, lărgire și reamenajare a spațiului dintre stația de metrou Apărătorii Patriei și Centura Capitalei unde capitala se intalneste cu Comuna Berceni Ilfov.  Artera de circulație intre Bucuresti si Comuna Berceni Ilfov va fi una de nivel european, si va reprezenta catalizatorul pe care investitorii îl așteaptă pentru a-și stabili sedii și puncte de lucru în Sectorul 4 in zona imediat aproapiata Comunei Berceni Ilfov.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, in tandem cu largirea arterii de circulatie a lansat o invitație companiile românești și internaționale interesate de investiții productive și de crearea de locuri de munca în zona Sectorului 4 si Comunei Berceni Ilfov.  Acest centru de afaceri din Sectorul 4 o sa atraga mult sa se orienteze inspre Comuna Berceni si sa cumpere o casa aici.

Dar Comuna Berceni Ilfov este foarte apropiata de Bucuresti, si cei care locuiesc in Comuna Berceni pot ajunge oriunde in Bucuresti intrun timp util.  Deci in viitor cei care locuiesc in Comuna Berceni Ilfov o sa pot continua sa lucreze in Bucuresti dar la acestea o sa se adauge enorm de multe alte locuri de munca mult mai apropiate fie parcurile industriale din zona Ilfov, si altele din investitii uriase care provin de la CJ Ilfov, Banca Mondiala si Primaria sectorului 4 Bucuresti.

Cu cat cresc oportunitatile de munca in zona Berceni , case de vanzare ilfov Berceni, o sa devinda din ce in ce mai cerute si valoroase.

Dezvoltare Rapida al Infastructurii

Preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a declarat, relatat cu “Strategia de dezvoltare” al judetului Ilfov, din 17 iunie 2020, ca judeţului “scoate în evidenţă proiecte care depăşesc 800 de milioane de euro” inclusiv in canalizare si alte proiecte de infastructura.  In acceasi zi Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru Pasajul Berceni Ilfov de pe Centura Capitalei.

infastructura centura comuna berceni

Acesta va fi construit sub forma unui sens giratoriu suspendat, si are termen de execuție doi ani. In afara de largirea soselei Berceni si constuirea pasajului Berceni, se construiesc si cateva statii de metrou care aproprie Bucurestiul de Comuna Berceni Ilfov.  Cei care cumpara o casa de vanzare in Ilfov, in Comuna Berceni,  o sa pot ajunge mult mai repede oriunde in Bucuresti dupa finalizarea acestei pasarele.

O nouă stație de metrou supraterană este construită între stația Berceni și Șoseaua de Centură Berceni Ilfov. Viitoarea stație se va afla la 1.150 m de capătul actual al liniei, Berceni, pe partea stângă a Șoselei Berceni, pe sensul de mers spre linia de centură a Capitalei, iar în viitor va fi urmată de încă o stație, în imediata apropiere a liniei de centură Berceni Ilfov.  În zona ambelor stații au fost amenajate parcări pentru cei care vor dori să-și lase mașinile la intrarea în oraș și să își continue drumul cu metroul.

Pe deasupra, orasul Popesti Leordeni construieste o parcare de aproximativ 600 de locuri pentru cei care tranzitează Șoseaua Berceni pentru a ajunge la stația de metrou.  Cei care până acum veneau cu mașina pe Șoseaua Berceni pentru a ajunge la stația de metrou, vor putea să-și lase autoturismele în noua parcare din Popești, ceea ce înseamnă o reducere semnificativă a traficului de pe Șoseaua Berceni, care ajuta mai ales pe locatarii Comunei Berceni Ilfov.

Daca cumperati o casa in Ilfov, in Comuna Berceni, o sa fie din ce in ce mai usor sa ajungi la metroul care tot se aproprie de comuna, si sa conduci pe soseaua Berceni care se tot largeste si isi reduce traficul.  Case de vanzare din Ilfov, comuna Berceni, o sa devina din ce in ce mai cautate.

Daca constructia unei pasarele deasupra centurii Bucuresti si doua statii de metrou care realmente aduc Comuna Berceni cat mai aproape de Bucuresti, nu vau convins sa cumparati o casa in Ilfov Comuna Berceni.. va mai dam inca un argument prin care case de vanzare Ilfov Berceni sunt cea mai buna investitie pe termen scurt si lung.  Precum probabil stiti dejea, o noua centura se construieste care trece prin Comuna Berceni.  Mai precis, centura de sud va porni de la intersecția cu autostrada A2 (București – Constanța), va trece printre comunele Glina și Bălăceanca, si paralel cu centura existentă va ajunge la nordul comunei Berceni Ilfov.

Autostrada de Centură București A0, parte a unui proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totală de 101 km si va lega Comuna Berceni Ilfov cu Constanta pe oparte si Europa pe cealalta parte.  Bineinteles ca noua centura o sa atraga si ea investitii si interes in casele din Ilfov, Comuna Berceni.

Precum v-am prezentat mai desus, Judetul Ilfov este o zona in crestere urbana enorma, si mai ales in zona Comunei Berceni care de la bunul inceput este in apropiere de Bucuresti, care atrage din ce in ce mai multi sa cumpere case in Ilfov pentru ca Bucurestiul devine foarte aglomerat, Ilfovul investeste in infastructura si locuri de munca, si se poate cumpara o casa la un pret rezonabil.  Daca deja va ganditi sa cumparati o casa in Ilfov, case de vanzare in Comuna Berceni, Ilfov, din proiectul de case Unavia, sunt cele mai recomandate!!!