Case cu gradina pentru copiii care cresc cu câini

case cu gradina
case cu gradina

În cazul în care un animal de companie este o parte centrală a vieții tale, veți găsi bucurie personală în casa ta viitoare numai în cazul în care se acomodează cu nevoile de animale de companie. Pe măsură ce iei în considerare nevoile familiei tale, inclusiv animale de companie, decide ce trebuie să aveți și ceea ce puteți compromite.  Insa, dupa parerea nostra case cu gradina sunt cele mai recomandate pentru cresterea unui caine.

Fiecare copil la un moment dat imploră părinții lor pentru un catelus.  Stiai că poate aduce beneficii sănătății și dezvoltării copiilor tăi, inclusiv urmatoarele:

  1. O lecție de viață în responsabilitate – Căutați o oportunitate de a-i da copilului o lecție importantă de viață? Având grijă de o ființă vie este diferit de a fi responsabil pentru descărcarea mașinii de spălat vase. De la mersul pe jos, scăldat, hrănire, și ridicarea după-acestea sunt toate sarcinile pe care copilul dumneavoastră ar putea face pentru animalele de companie .
  2. Copii care cresc cu câini sunt mai sănătoasI – Studii recente în domeniul sănătății pediatrice au concluzionat că copiii care au trăit cu animale de companie (dar mai ales câini) în timpul primului an de viață au avut de fapt un sistem imunitar mai bun decât cei care nu au.  Se crede că expunerea la câini poate fi stimulat pozitiv maturarea sistemului lor imunitar în timpul copilăriei. În plus, când s-au îmbolnăvit, aveau nevoie de un curs mai scurt de antibiotice în comparație cu copiii care nu trăiau cu animale de companie.
  3. Un alt studiu a constatat că copiii care au fost predispuși (cel puțin un părinte suferă de) alergii respiratorii sau astm, sunt mult mai puțin susceptibili de a dezvolta probleme similare în cazul în care au un câine în casă. Ei au constatat că expunerea timpurie este cheia. Copiii care au avut un câine după primul an de naștere nu au avut beneficii suplimentare pentru sănătate.
  4. Studii recente au constatat că câinii protejează de fapt copiii care sunt la risc de eczeme. De fapt, copiii cu alergii de câine, care nu au avut câini în casă, au fost de patru ori mai susceptibili de a dezvolta eczeme decât cei care au făcut-o.
  5. Inteligenta emotionala mai buna – Toată lumea a auzit de IQ, dar te-ai gândit la îmbunătățirea copilului dumneavoastră EQ (sau inteligenta emotionala)? Deținerea unui câine le permite să practice aceste abilități și îmbunătățește inteligența lor emoțională în timp. Grija pentru o altă viață va necesita copilul dumneavoastră pentru a deveni un individ mai plin de compasiune.
  6. Hrănirea sau mersul pe jos ei, uneori ei pot avea alte lucruri pe care le-ar face mai degrabă, va însemna că acestea trebuie să pas în afara de ei înșiși, și practica fiind altruist. Un profesor care a participat la un studiu despre animale de companie clasă a spus: “Având animale de companie este un ajutor de neprețuit pentru a ajuta copiii câștiga mândrie, îngrijire, și empatie pentru nevoile lor și ale altora”. În plus, grija pentru un animal de companie construiește stima de sinea unui copil. Îndeplinirea sarcinilor mici (cum ar fi umplerea vasului lor de apă) îi va ajuta să se simtă ca și ar fi competenți și le va da, de asemenea, un sentiment de realizare. Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a constatat că copiii cu câini în casă au redus nivelul de anxietate și cantitatea redusă de stres perceput. Ei cred că copiii care interacționează cu câinii au crescut nivelurile de oxitocină eliberat la creier. Pe scurt, CÂINI = FERICIRE (dar probabil știați deja asta).

Mai mult joc și exercițiu – Incerci să găsești o cale să-ți scoți copiii de pe canapea și să te îndepărtezi de timpul petrecut pe ecran? Încearcă să adopți un câine! În medie, copiii care au un câine în casă exercită în medie cu 11 minute mai mult pe zi decât cei care nu au un câine. Aceste minute nu poate părea ca o mulțime, dar se adaugă până la 5,5 ore pe lună, și 66 de ore pe an! Unii cercetători cred că câine de proprietate poate fi o modalitate viabilă de a ajuta la combaterea obezității infantile.

Gândiți-vă la confortul catelului în interiorul și în afara casei. Va avea animalul tau de companie suficient curte spațiul nostru de locuit pentru a trăi și să se joace în fără dificultate? Verificați aspectul de acasă și ce ar fi necesar pentru a face catelul confortabil acolo.

În cazul în care animalul de companie este mai în vârstă, scările pot fi dificile și animalul de companie ar putea fi limitat la un singur etaj în casă. Examinați și exteriorul casei. Există o cușcă de câine sau un loc pentru animalele de companie să hoinărească?

Curtea e împrejmuită? Dacă aveți un câine mare, păros, s-ar putea dori un robinet de gradina pentru a utiliza atunci când scăldati catelul.

In Unavia case de vanzare in Comuna Berceni, avem case bine facute , case cu curte la care puteti creste copii fericiti, si animale de companie fericite .. si impreuna o familie sanatoasa si fericita!