COVID-19 a scimbat piata imobiliarelor in Bucuresti

piata imobiliarelor
piata imobiliarelor

De cateva luni noi din Unavia am constatat si am scris pe blog ca piata imobiliarelor trece printro mare scimbare. Izolarea la bloc a impins multi Romani sa caute case mai mari cu gradina langa Bucuresti. O casa cu gradina a ajuns sa coste cat un apartament cu doua camere in nordul Bucurestiului si preturile sunt in continuare in crestere pentru ca cererea a crescut foarte mult în ultima perioadă. Cererea a crescut pentru ca oamenii au înțeles cât de mult contează să ai o casa cu teren unde să poți să desfășori timpul liber, si eventual să lucrezi de acasă

Un client care a cumparat o casa in Unavia a marturisit ca a cumparat casa pentru ca sa saturat de statul în casă pe perioada carantinei. Înainte locuia într-un apartament cu două camere, însă de când sa mutat in Unavia se bucura de o gradina generoasa si două locuri de parcare. Altii care au cumparat in Unavia sunt prieteni care au cumparat unul langa celalalt sa fie alături. In asa fel le este mai usor sa se mute din oras.

Nu ne miram de loc de ce ni se spune si defapt aceste sunt in tandem cu rezulatul unui studiu recent publicat care a listat aspectele cele mai importante care sunt luate în calcul la alegerea unei locuinţe dupa criza coronavirusului:

  1. Compartimentarea eficientă
  2. Calitatea construcţiei şi a finisajelor
  3. Existenţa unui spaţiu exterior (grădină / terasă)
  4. Confortul sporit (luminozitate, izolaţie, intimitate etc.)
  5. Existenţa spaţiilor anexe (locuri de parcare, boxe)

Casele din Unavia sunt compartimentate extrem de eficient, nu au spatii nefolosite. Ne-am gandit la tot in asa fel sa aveti tot spatiul pe care va trebuie dar fara risipa inutila. Calitatea caselor este top, aveti aici mai multe informatii despre cum construim casele, materiale de constructie.

Casele bineinteles au gradina mare si terasa.. defapt 2 terase! Una la intrare si alta la iesire din living inspre gradina. Casele au confort si cum am prezentat mai sus sunt construite cu izolatii cele mai eficiente si calitative. Casele sont dotate cu un loc de parcare in gradina si in fata cu inca 2 locuri care va apartin! Aveti deasemenea spatiu in mansarda pentru depozitare sau birou pentru sa lucrati de acasa.

Studiul de mai sus realizat de Storia.ro listeaza de asemena cele 5 facilităţi dorite de cumpărători într-un ansamblu rezidenţial. Lista de le cea mai cautata facilitate include spaţii verzi, piaţă / supermarket, şcoală, locuri de joacă, farmacii. In proiectul Unavia noi bineinteles oferim spatii verzi, fiecare casa are curte, dar avem si plaja privata langa lac si o mica padure naturala langa proiect. Scoli, gradinite, supermarketuri si farmacii sunt toate la o distanta de pana 1 kilometru de proiect, totul foarte aproape.

proiect case de vanzare comuna berceni Unavia este foarte safe, are bariera la intrare in complex, si am instalat camere de luat vedere care functioneaza ziua si nopatea, si in orice anitoimp inlcusiv pe timp de ceata. Acest lucru ajuta foarte mult si clientii nostri se simpt in siguranta. Normal ca este mai avantajos sa ridici un bloc, dezvoltator fiind, dar in Unavia ne place sa construim case si sa fim mai conectati cu clientii nostri. Va invitam la vizionare!