Case UNAVIA va scapa de cutremur si va face bani!!

Case rezistente la cutremur – Unava case comuna Berceni

Eram copil mic in 77 cand a venit cutremurul mare. Pana acum inca aud zgomotul imens al sirenelor sau ce erau.. si imi aduc aminte cum ma trimis cutremurul dintro parte al apartamentului in alta .. parintii erau inca mine.. Pana azi imi aduc aminte cat de lung a fost cutremurul si groaznic. Langa noi in Militari o scara a unui bloc a cazut si multi si au pierdut viata. Blocurile au fost facute ca is in Lego .. doar asteapta un cutremur ca sa cada..  Parintii mi au povestit si de cutremurul din 1940 si mi au zis ca din 40 in 40 de ani Romania este lovita de un cutremur mare.

Credeti cumva ca blocurile din Bucuresti sunt safe?  Nu stiu despre voi, dar eu unu nu cred ca blocurile sunt safe mai ales cele care au fost construite inainte de 1977.  Oricum o luam, cred ca cel mai safe este a locui intro vila/casa care nu este parte dintrun bloc care are mult mai multe sanse sa pice la cutremur. Si diferite case sunt facute mai mult sau mai putin rezistibile, depinde de constructia lor, betonul etc. Noi in UNAVIA folosim cele mai bune Materiale de Constructie tocmai ca sa va protejam de cutremure si alte neplaceri. Este foarte bine sa veniti sa vedeti cum construim ca sa fiti impacati ca atunci cand va mutati in casa voastra din Unavia.. sunteti feriti.. orice cutremur or pica peste noi. VA ASTEPTAM!

Dava va mutati in Unavia dintrun bloc vechi — puteti sa faceti si bani!! pentru ca exista o diferenta significativa intre preturile din Bucuresti si cele din UNAVIA comuna Berceni.. Contra valorii unui apartament din Bucuresti puteti cumpara o casa cu mai multe camere, gradina, si toate cele.. si sa va ramana bani sai folositi pentru achizitionarea de masina, sau altele.. cum doriti dumneavoastra..  Deci UNAVIA va ofera siguranta corporala SI!! bani.. Va asteptam! Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!