Bani la Pensie – Cumpara casa in Comuna Berceni

Toti ajungem intro zi buna la varsta de pensie. Multi ani o sa trebuiasca sa triam din pensie.. dar de ce sa traim cu bani putini? Ne mai dorim inca sa facem excursii , sa cumparam haine, sa profitam de viata!!!

cuplu cu bani la pensie
cuplu cu bani la pensie

Nu vrem sa traim in teama de maine,, ce o sa fie? sa calculam fiecare leut, si tot asa! si sa mai avem poate bani destui pentru copii sa le ajutam sau nepoti? Da.. vrem astea dar cum le putem face? Unavia are solutia perfecta!! Daca va ganditi din timp, e mai bine sa acizitionati o casa care sa va ofere tot confortul dar la un pret mai mic. Diferenta o puteti folosi pentru pensie,, o puteti investii sau tine in banca sa va dea rate lunare..

In Bucuresti, Popesti Leordeni, Pipera, Voluntari si toate cele comune din jurul imprejurul Bucurestiului casele sunt foarte scumpe. Si apartamentele sunt scumpe… doar in comuna Berceni,, si mai ales in UNAVIA se ofera case foarte bune facute, cu o gramada de atractii la un pret mai redus.   Daca inloc sa cumparati in alte parte, cumparati in Unavia din start faceti bani — adica diferenta — pe care o puteti folosi la pensie.

Daca in alt caz , deja locuiti in Bucuresti, sau zonele Pipera, Voluntari, Popesti Leordeni.. unde puteti vinde casa sau apartamentul la pret mare,, va mutati in Ansamblul UNAVIA case de vanzare comuna Berceni si primiti o casa mult mai buna, in apropriere de Bucuresti .. la un pret redus si diferenta se poate folosi la complementarea pensii!!! Pe deasupra, cei care cumpara in UNAVIA si se gandesc la pensie, si viata lor de atunci.. nu trebuie sa uite ca UNAVIA are centru de recreere care locatarii al pot folosi.. aici pentru cei la pensie o sa avem clase de Yoga, Meditatie si alte activitati benefice celor iesiti la pensie.. Langa lac se poate sta pe fotolii sau practica sporturi inclusiv pescuitul si vanatul care sant foarte benefice celor de varsta de pensie.  Se poate merge pe jos in proiect, mentinand starea fizica la un grad inalt.

Normal ca cei care cumpara din UNAVIA sunt fericiti!! Primesc si cele mai bune case, ferite de cutremur, cu gradina, spatiu mare, .. aflate la 8 minute de Metroul IMGB , langa Bucuresti, intrun proiect imobiliar de exceptie cu plaja privata si centru de recreatie… SI !!! Fac si bani !! Noi va asteptam sa discutam impreuna cum si voi puteti face bani cand cumparati o casa din Unavia!!  Cu orice intrebare va rugam sa va inregistrati mai jos.