Case de vanzare in rate la dezvoltator

 

case in rate la dezvoltator

Ratele la dezvoltator sunt o alternativă la creditul făcut la bancă. Aceasta forma de plata are mai putina birocratie si nu nevoiste dovezi de capacitate de plata. Dacă nu poți demonstra veniturile, aceasta varianta de plata prin rate la dezvoltator este mai potrivită, pentru că noi nu avem dreptul să cerem explicații sau acte care să dovedească ceva anume (venituri, vechime etc.). Astfel pot profita de acest avantaj mai ales cei care au profesii liberale si banii necesari pentru a plăti o rată, însă băncile le-ar acorda mai greu un împrumut.

Acest tip de credit are avantaje și dezavantaje și nu toate persoanele își permit o astfel de opțiune. Suma avansului este mult mai mare decat unui credit imobiliar si platile lunare de asemenea mult mai mari. Dar casa se cumpara in total mult mai repede decat cu un credit imobiliar.

Unavia deci va ofera case langa Bucuresti cu rate la dezvoltator si in functie de avansul disponibil, acceptam rate pe o perioada maxima de 2 ani. Contractul este la fel cu unul clasic vanzare cumparare. In el se trece numarul ratelor si valoarea avansului.