Apartament sau Casa? Ce este mai avantajos?

Apartament sau casa?

 

casa sau apartament

Prietenul nostru de pe https://www.linkedin.com/in/danieltudor/ ofera cateva argumente pro apartamente. El listeaza deex ca la bloc exista mai mare comunitate din cauza ca ai mai multi vecini.. Noi credem ca se intampla catodata ca aceasta sa fie adevarat dar nu neaparat .. majoritatea blocurilor nu au un mediu gen parc sau asemenator in care vecinii se pot intalni si socializa.

In proiectul de case de vanzare langa Bucuresti , Unavia, noi oferim locatarilor de case, un centru de recreere la care vin impreuna cu copii.. acestia se joaca in locul special amenajat pentru copii cu topoganuri si nisip si altele, si cei mari stau se joaca sah sau fac un gratar.. sau dau la paste sau joaca fotbal pe plaja amenajata.

Deci primul argument este adevarat catodata dar nu musai, si ca exemplu vam dat proiectul Unavia de case care ofera comunitate.
Despre argumentul de apropriere de infastructura.. in mare asa este.. Din Unavia trebuie sa te misti cu masina .. cel putin pana la Metro. Pietonal insa se poate ajunge in 10 minute la scoala din Comuna si magazine comerciale.

Depre parcuri proiectul este insasi intrun parc natural si nu este nevoie sa mai mergi undeva. Dar oricum distanta mica de infastructura se resplateste din plin cu un pret redus si liniste si natura care valoreaza enorm de mult mai ales post covid19

Despre ultimul argument.. intradevar apartamentele se inchiriaza si poate se vand mai usor. Poate situatia se scimba post covid19 si multi o sa opteze sa cumpere sau sa inchirieze case cu teren

Pentru mai multe informatii despre casele de vanzare va rugam sa va inregistrati si revenim in cel mai scurt timp!