Se cauta case de vanzare in afara Bucurestiului

bucurestenii se mut din apartamenteDeja de cativa ani multi Bucureșteni s-au săturat să stea la bloc și își doreau să se mute la case de vanzare in afara Bucurestiului.  Uneori, oamenii au nevoie de motivul corect sau de motivația potrivită pentru a face ceva ce și-au dorit întotdeauna. Si asa pandemia globală, timp in care, apartamentele au devenit birourile, școlile și centrele de recreere, a fost în sfârșit paiul care a spart spatele cămilei.

Bucurestenii vad mai bine neajunsurile apartamentelor și doresc sa se mute in afara orasului, sa cumpere case in afara Bucurestiului dar langa oras, pentru a implinii aceste nevoi importante:

  1. Nevoia de spatiu – Nevoia de spatiu care să ofere mai mult loc de joaca pentru copii.  O familie care a cumparat o casa Comuna Berceni in  Unavia din Comuna Berceni ne-a zis de ce au cumparat casa “Avem doi băieți activi care doresc continuu să joace în natură. Suntem o familie activă, așa că in Unavia din Comuna Berceni, putem pescui, ne putem juca pe plaja lacului si merge cu barca, putem merge cu bicicleta, putem face drumeții, avem toate aceste lucruri la îndemână.”
  2. Nevoia de a fi mai aproape de natură – Nevoia de a fi mai aproape de natură pentru un peisaj mai frumos.  O alta familie care a cumparat casa in afara Bucrestiului ne-a zis ca “Am câștigat mult din viața în oraș, dar pe măsură ce îmbătrânim și trecând prin această pandemie, vedem valoarea de a fi aproape de familie și de a avea pământ. Nu stim cum am trait asa de multi ani fara gradina.”
  3. Nevoia de a obține mai mult spațiu de locuit la un pret mai mic. Nevoia de a obține mai mult spațiu de locuit la un pret mai mic.  Costul ridicat al vieții orașului și faptul ca multi Bucuresteni pot lucra de acasă,  determina pe multi sa caute case de vanzare în afara Bucurestiului, schimbând apartamentele mici din oraș pentru case cu mai mule camere, inclusiv spatiu de birou, la un preț mai mic. “Putem obține mai mult spațiu verde pentru banii nostri” ne spune un client care a vandut apartamentul in Bucuresti si cauta o casa dar care in Bucuresti este foarte scumpa.

Multi sar într-una dintre cele mai mari schimbări de viață care există și se mută din oraș in afara Bucurestiului. Noi in Unavia suntem la cateva minute de metrou si centrul Bucurestiului dar oferim tot ce este dorit acum: mai mult spatiu locuibil inclusiv spatiu de birou, in natura, la un pret mai mic. Va asteptam la vizionare la noi Unavia care ofera case in apropiere de bucuresti