casa pe perioada covid-19

Casele noastre, în mijlocul pandemiei COVID-19, au devenit mult mai mult decât doar spații de locuit. Casele au devenit birouri improvizate, săli de sport și săli de clasă. Ele au găzduit acasă ore fericite și au făcut loc noilor hobby-uri. Și, după ce am petrecut ultimele luni interacționând cu spațiile noastre în moduri complet noi, am redefinit ceea ce înseamnă „acasă” în cele din urmă.

Listam mai jos cateva tendințe pe care noi le-am sesizat ca le pasă clientilor acum, dupa cateva luni inchisi, mai ales pentru cei care se muta de la apartament in Bucuresti la casele viitorului, casele cu gradina in Unavia din Comuna Berceni, Ilfov.

    1. Case cu dimensiuni mai mari – Cumpărătorii de locuințe de astăzi caută case mai mari cu gradini, chiar dacă prioritizarea spațiului și suprafața îi împing mai departe de centrul orașului Bucuresti. Pentru că atât de mulți lucrează de acasă și intenționează să facă acest lucru după COVID-19, nu le mai pasă la fel de mult timpul de naveta. Drept urmare, aceștia se îndreaptă spre marginea orașului, iar case aproape de bucuresti, Comune Berceni, ai interesează cel mai mult. Oamenii vor casa cu teren si spațiu. In proiectul de case Unavia le oferim mult spatiu fie casa cu gradina mare , fie spatiu de recreere si joaca langa lac.
  1. Case multigeneraționale cu caracteristici noi- Casele multigeneraționale sunt în tendință de câțiva ani, deoarece părinții și socrii s-au mutat cu copiii lor adulți, necesitând îngrijiri odată cu înaintarea în vârstă și, de asemenea, ajutorarea cu nepoții. Dar COVID-19 a accelerat această tendință, si familiile se aduna sub un singur acoperiș.
  2. Pandemia a avut un impact dur asupra familiilor care nu au putut să-și viziteze persoanele dragi în comunitățile care trăiesc în timpul închiderii din cauza restricțiilor vizitatorilor.  Casele pe un nivel sunt de aceea cele mai cerute cu ușile mai largi ale băii si poziționarea mai joasa a întrerupătorilor de lumină.  Cu mai multe persoane care locuiesc sub un singur acoperiș, vor fi prioritare terasele si curtile caselor asa cum le avem in proiectul Unavia din Comuna Berceni. O alternative caselor pe un nivel sunt casele duplex in care bunicii pot locui intro locuinta si copii si nepoti in cealalta lipita, ambele avand o singura gradina pe care o impartasesc.
  3. Case sănătoase – Cumpărătorii de astăzi sunt foarte conștienți de atingerea suprafețelor și doresc să utilizeze tehnologia vocală pentru a controla aparatele electronice și vor căuta modalități de a evita atingerea butoanelor. De asemenea, cauta suprafețe cu rezistență virală, monitorizarea calității aerului din interior și sisteme de tratament cu aer UV.  Casele noastre trebuie să fie sanctuarele noastre acum, si in aceasta privinta noi din Unavia facem cateva demersuri sa oferim solutii in acest sens.
  4. Mai puține planuri deschise – Clientii care vin in cautare de case doresc case mai putin deschise decat inainte. Ei doresc ziduri ca să te poți izola de ceilalți membri ai gospodăriei daca este nevoie.  Pe lângă spațiile dedicate în interior, doresc prioritate pentru spațiile de locuit în aer liber, cu un accent mai mare pe terasa și gradina.
  5. Birouri de domiciliu în locuri creative – In apartamente, mesele de bucătărie funcționează ore suplimentare, servind ca stații de lucru și birouri de școlarizare la domiciliu pe fondul COVID-19.

Pe măsură ce lucrările la distanță devin mai răspândite, cumpărătorii de case in Ilfov, Unavia din Comuna Berceni, doresc un spațiu de birou adecvat, ceva care nu mai era cautat in utimele decenii.  Noi oferim un spatiu in mansarda casei , special pentru cei care lucreaza de acasa si doresc casa cu birou.  Munca de acasa o sa ramana un fenomen constant in viitor si deaceea din ce in ce mai multi o sa caute case langa Bucuresti cu gradina si spatiu pentru birou. Va asteptam la Vizionare!