Unavia complex rezidential comuna Berceni este cea mai buna investitie imobiliara in Romania

In acest articol o sa incercam sa argumentam cum case in Comuna Berceni mai ales in proiectul Unavia, sunt cea mai buna investitie imobiliara din Romania la acest moment, articolul este scris in luna Mai 2022. Sigur va intrebati cum tocmai Comuna Berceni ofera cea mai buna investitie imobiliara. In mare noi o sa argumentam ca Comuna Berceni are preturile cele mai comode din Romania, are de beneficia de cea mai mare investitie in infastructura din Romania si tendintele pietii o beneficieza. Acestea sunt argumentele in mare pe care le desfasuram mai in detaliu jos.

Comuna Berceni are una dintre cele mai bune accesibilitati la cumpararea unei case din toate judetele din tara si mai ales din Ilfov. Accesibilitatea este bazata pe costul pe metru patrat in zona respectiva raportat la salariile medii in acea zona. In mare accesibilitatea locuințelor din București si judetul Ilfov este cea mai bună dintre marile orașe din Europa, potrivit celor mai multe statistici inclusiv unul facut recent de compania Kiwi apartinand lui Storia dot com. Contrar oricei aparante, tocmai Bucurestiul si judetul Ilfov sunt in topul accesibilitatii de case noi la nivel national si primul loc in Uniunea Europeana!

Accesibilitatea cumpararii unui imobil in Bucuresti si langa Bucuresti a ajuns la cel mai bun nivel de dupe 2004. Desi preturile caselor au crescut, nivel salariilor a crescut si mai mult si mai repede, si in asa fel indiciile de accesibilitate s-au imbunatatit! Desi Bucurestiul are o accesibilitate asa de buna , judetul Ilfov care reprezinta a treia cea mai mare piata imobilara din Romania o are si mai buna! In continuare, accesibilitatea unei case in Comuna Berceni este cea mai buna in tot judetul Ilfov deoarece preturile sunt mult mai reduse decat in alte zone in Ilfov, mai alea comparativ ce cele din partea de Nord si Vest, dar salariile in Comuna Berceni sunt in continua crestere. Comuna Berceni in ultimii ani a atras multi cu salarii frumoase care aprecieaza case cu spatiu mai mare, langa Bucuresti, la preturi mai bune decat in alte zone. De ce oare sa platesti mai mult pentru o casa cand in Comuna Berceni poti primi tot ce ti trebuie?

Daca sus noi am articulat faptul ca Comuna Berceni are cea mai buna accesibilitate din Romania , acum va oferim ceva informatii despre proiectele de infastructure care urmeaza sa fie ridicate in Comuna Berceni. Deci nu numai zona ofera preturi bune si comode comparativ, dar si are potentialul pentru cresterea cea mai mare in preturi deoarece urmeaza sa beneficieze de investitii majore in infastrucutura care o sa pozitioneze Comuna Berceni ca un nou hub de business poate dealtfel o sa se uneasca cu Bucurestiul?

Toti dejea stiu ca deja se extinde magistrala de Metrou M 2 Pipera- Berceni cu încă o staţie Staţia Tudor Arghezi, care se construieşte aproape de centura Capitalei. Aceasta statia are si un Park&Ride si ambele urmeaza să fie inaugurate în primăvara 2023. Aceasta statia o sa scimbe complet accesibilitatea celor din Comuna Berceni cu orasul Bucuresti.

Dar daca aceasta statie la centura nu este deajuns, deja sa semnat un nou studiu de fezabilitate pentru extinderea Magistralei M 2 pana in Comuna Berceni. Cel mai probabil se vor construi 3 noi staţii şi încă trei parcări tip park&ride, estimativ acestea o sa fie gata in 2026-2027. Comuna Berceni va fi prima comuna din România care va beneficia de staţie de metrou!!! Numai pentru asta merita sa veniti acum sa cumparati o casa in Comuna Berceni!

In afara de aceste statii de metrou, se construieste la intrarea in Comuna Berceni un Pasaj, peste centura veche a Bucurestiului, care este estimat sa fie finalizat in Decembrie 2022. Un pasaj suprateran asemenator se construieste la Popești-Leordeni și se va lărgi la 4 benzi centura actuală între cele 2 noi pasaje. De asemenea, la o distanta mica de pasaj si centura veche se construieste deja Autostrăza noua de Centură a Capitalei (inel A0 de la Autostrada Soarelui pana la Vidra), aceasta traverseaza Comuna Berceni.

Daca acestea nu sunt destul, sa aprobat si modernizeaza DJ 401A bulevard cu 4 benzi inclusiv cu zona pt tramvai / metrou ușor) din zona Auchan/ METRO direct până la DJ 401 Berceni-Vidra, proiect de 32 milioane euro. Aceasta sosea ajunge nu departe de casele din Unavia Comuna Berceni, si creaza o ruta alternativa pentru Comuna Berceni. In viitor se poate adauga si tranvai sau metro usor.

Mai sunt multe alte proiecte de infastructura care sunt concepute Departamentului de urbanism al Consiliului Județean Ilfov, deex dezvoltarea B-dul Sfânta Ana, care leaga Comuna Berceni si Vidra, cu 4 benzi de circulație (14 m lățime), cu zone comerciale pe ambele laturi ale viitorului bulevard, piste de biciclete, etc.

Toate aceste proiecte sunt deja in derulare si vor fi gata treptat in urmatorii cativa ani si o sa transforme zona de sud al Bucurestiului intr-un hub de business. Acestia o sa favorizeze dezvoltarea economică a zonei si o sa aduca la cresterea imensa in preturile zonei.

Ultimul argument pe care al dorim sa vil prezentam pentru care zona Comuna Berceni este zona cea mai buna de investit in Romania are de aface cu tendintele pietii imobiliare. Precum stim COVID-19 a catalizat cererea de spatii mai mare, imobile in care se poate lucra de acasa cel putin ocazional. Bineinteles ca o casa ofera solutia perfecta pentru un imobil cu spatiu mai ales case cu 4 camere, una dintre care se poate folosi drept home office.

Tinand seama ca in Bucuresti nu au fost eliberate noi Puzuri inca dinainte de criza COVID singura solutie pentru cei care doresc mai mult spatiu, cu home office este langa Bucuresti si asta este exact cauza pentru marirea preturilor foarte mare a caselor in Baneasa, Popesti Leordeni, Otopeni .. defapt oriunde in judetul Ilfov. Comuna Berceni se bucura de asemenea de o mare cerere datorata celor care cauta imobile mai mari cu spatii verzi si home office, dar cu preturi mai mici decat in alte zone din Ilfov. Mai ales acum cand dobanzile pe credite au crescut deoarece inflatia care depaseste 10% si razboiul din Ucraina, un pret mai mic pentru o casa este ceva care multi nu numai doresc dar si sunt nevoiti sa aiba. E, Comuna Berceni pentru multi este singura solutie.

Deci cum v-am prezentat la inceput, complex rezidential comuna Berceni Unavia ofera cea mai buna piata imobiliara din Romania deoarece are preturile cele mai bune, urmeaza sa se investeasca enorm in infastructura ei, si tendintele pietii imobiliare o beneficiaza. Daca doriti sa faceti o decizie buna, sa investiti in cea mai buna piata imobiliara din Romania va asteptam la vizionare sa vedeti ce Unavia construieste in Comuna Berceni!