Investitie Imobiliara Bucuresti – case pentru investitii

In Romania multi au investit in ultimii ani in imobilare si pe mare drept! Cum prietenul nostru Daniel Tudor asa bine prezinta mai jos, Imobiliarele bine alese cresc in valoare in timp cu un risc mai mic decat alte clase de investitie. Obligatiunile si pot pierde toata valoarea, nu este la fel cu imobiliarele care au intodeauna valoare.. si mai ales cresc in valoare cat timp exista o crestere a populatii in Romania si o expansiune economica.

daniel investitie buna Investitie imobiliara Bucuresti

Cu toate astea, exista o diferenta intre diferitele investitii imobiliare unele aduc o crestere economica mai mare altele mai putin. Cum decidem in mare unde sa investim in asa fel incat sa maximizam cresterea economica al investitii noastre?

Daniel ofera mai sus cateva idei TOATE sunt implinite pe deplin de proiectul de case de vanzare Comuna Berceni care este noi credem cea mai buna investitie imobiliara Bucuresti la ora actoala.

1) Cumpara proprietatea in zone in care populatia si joburile cresc — Unavia este langa Bucuresti!! capitala Romaniei. Mai mult decat atat! Judetul Ilfov a trecut printro expansiune imensa in ultimii ani si inca este foarte ieftin comparativ cu partea de nord al Bucurestiului. Aceasta o sa aduca companii si joburi in Ilfov care la randul lor o sa beneficieze pe care locuiesc in proiectul Unavia.


2) Cumpara langa parcuri, paduri, lacuri — de ce? pentru ca aceste locuri sunt speciale.. poti sa cumperi oriunde dar cate lacuri, paduri, parcuri exista in Bucuresti, langa Bucuresti sau in lume in general? Ca sa castigi cumpara in spatii speciale. Unavia este localizata langa un lac natural, nu se poate un loc mai bine plasat!


3) Cumpara casa langa unde se construiesc proiecte de infastructura.. acestea aduc cu ele si alte investitii, firme, companii, etc. si relateaza cu ideea 1 de mai sus. In Comuna Berceni Ilfov sunt acum 3 mari proiecte de infastructura: noua statie de metrou, pasarela deasupra vechii centuri, si noua centura. Adica toate dintrodata o sa creasca valoarea caselor din Unavia, comuna Berceni.

Daca doriti sa cumparati o casa si sa faceti investitie buna va invitam sa discutam