Case de Vanzare pentru munca de acasa

Prietenul nostru Daniel Tudor unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in domeniul imobiliar din Romania are o pastila interesenta pe Linkedin despre cum se scimba ecuatia casa vs apartament in contextul COVID-19 si cum exista o cerere imensa de case de vanzare pentru munca de acasa.

munca de acasa
munca de acasa

#Workfromome asa numit munca de acasa, sau remote work sau munca la domiciliu sau telemunca – creeaza o mare cerere pentru case de vanzare aproape de bucuresti care se pot folosi ca si case de vanzare pentru munca de acasa. Unavia este localizata la 5 minute de noul metrou care se construieste la centura Bucurestiului .. .de aceea casele sunt perfecte pentru noua cerere de case in afara orasului.

 

Proiectul de case este deasemea localizat in apropriere de scoli si diferite centre de comert. Bineinteles casele sunt conectate la retea de Internet rapid.   Configuratia caselor de vanzare este deasemena un plus major pentru cei care lucreaza de acasa.  Mansarda poate fi amenajata pentru un birou.. aveti un spatiu imens pentru birou!

Pentru mai multe informatii despre case de vanzare pentru munca de acasa va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!