Pentru tineri care doresc sa cumpere o casa in Bucuresti, Unavia este Solutia

Case Pentru tine in Comuna Berceni Unavia

E bine ca visam .. si asa puteam avea tinte mari ,, importante, frumoase!! Care este visul mai mare? mai frumos? mai important unui cuplu decat cumpararea unei case? Nu cred ca exista altceva mai important.. poate e.. nasterea unui copil!! dar e si mai bine ca acela sa traiasca in spatiul unei case bine pusa la punct, cu curte si toate cele, unde copilaria poate sa devina cu adevarat fercita!

[trx_image url=”https://unavia.ro/wp-content/uploads/2017/05/cuplu-casa-1.jpg” link=”off” title=”cuplu cauta casa” shape=”square” increment=”yes”]
Problema  este ca nu e usor ca cineva sa si cumpere o casa.  Mai ales una cu 3 camere sau mai multe, curte, si amenitati.. Case de genul asta sunt vandute in Bucuresti cu 120,000 si mai multi Euro!! Cine poate sa si permita sa si cumpere o asa casa? Numai cei cu salarii foarte mari, precis nu un cuplu nou casatorit, cu salarii medii de economie!

O alta problema este ca un cuplu doreste si alte lucruri in afara unei case, o masina, vacante, haine, etc.. Si pe deasupra, daca se naste un copil ai trebuie haine, educatie, si multe altele.. Si atunci? Ce poate face un cuplu cu salariu mediu? Responsabil? Care vrea sa si implineasca visul de a trai intro casa superba, cu gradina?

Avem o Solutie!!  Se numeste UNAVIA Imobiliare, localizata in Comuna Berceni, Ilfov. Unde? COMMMMMMMMMUUUUUUUUUUNA BERCEEEEEEEEEEEEEEEEEEENI .. 8 minute de IMGB Metrou, 30 minute cu masina de centrul BUCURESTIULUI.  case de vânzare comuna berceni aici puteti rezolva visul.. al puteti implinii pe deplin!!! In loc sa visati la casa, puteti visa cum sa o amenajati! O puteti trai! cu copii, juncanduse in gradina! cu prietenii la un gratar in gradina sau la centrul de recreere.. sau pe plaja lacului !!! Le avem in UNAVIA pe toate.

Dar cum sa plateasca? Ca doar asta e problema?! nu? ca doar in Bucuresti la 120,000 de mii de Euro cum un cuplu tanar poate sa cumpere o casa?   … E, asta e cu ce noi va putem ajuta. Un pret mult mai bun,, aproape jumatate din preturile din Bucuresti. Va incadrati perfect in Prima Casa!! Numai astepati, luati telefonul si sunati-ne.. pentru ca si la noi preturile cresc,, acum este timpul sa va impliniti visele!! nu asteptati!

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp! O sa va ajutam cu tot ce putem!!!