Nu te juca cu banii!!

Imi aduc aminte in copilarie .. parintii si bunica imi tot ziceau sa nu ma joc cu banii..
bani bani bani bani

Mi-a luat ceva vreme sai inteleg, si astazi ai inteleg perfect!! Banii ne sunt din ce in ce mai valorosi cu cat imbatrinim. Cat timp suntem tineri daca pierdem colo 1000 euro coace inca o mie .. nu e sfarsitul lumii.. dar mai incolo cand deja ai o familie, copii, si mai ales datorii,, fiecare cent fiecare euro conteaza. Nu asa?  Si bineinteles cu cat mai avansam in varsta, si iesim la pensie, banii dintrodata devin si mai importanti pentru ca nu prea avem alte surse de venit. Eu inteleg ca toti dorim sa cumparam cea mai buna casa pentru familia noastra. Este normal.

Atunci ma intreb de ce oare multi fac greseala, pentru ce? fite? comoditate? ce o sa spuna altii despre ei? si cumpara apartamente sau case mult mai scumpe decat le trebuie. In loc sa vina in Unavia, comuna Berceni, la 30 minute de centrul Bucurestiului,, aleg sa cumpere in alte parti la preturi DUBLE, sau ciar TRIPLE!! Pai ce facem? Risipim banii pe care ai putem folosi pentru vacantele vietii? pentru educatia copiilor? pentru pensia care o sa vina mai incolo? pentru viata de zi cu zi pe care o puteam so avem mai buna? Pentru novoi ca deex masina? / imbracamite? / etc?

Nu ti dai capul de pereti cand intelegi ca ce ai cumparat puteai sa cumperi in UNAVIA case comuna Berceni ieftine, langa Bucuresti la o fractiune de pret si sa ai si banii sau puterea financiara necesara pentru alte lucruri in viata?  Pentru ce sa cumperi o casa cu un pret dublu sau triplu — doar pentru a scade cateva minute pe zi din trafic? La batranete acele minute nu te platesc..  nu cu acele minute se poate plati educatia copiilor, etc.  

Daca insa cumperi un apartament la pretul caselor din Unavia crezand ca lumea o sa te vada mai bine.. sau o casa in Popesti Leordeni cu mai putine camere dar dubla in pret .. tot asa de ce o sa zica altii .. iti promit ca te inseli!! Proiectul UNAVIA este un proiect de lux. Avem cea mai frumoasa intrare si poarta din toate proiectele de case din Bucuresti. Suntem singurii cu bonton si plaja privata la lac. Unde ai in Popesti Leordeni sau Berceni asa ceva? sau in Bucuresti?  Avem centru de recreere care numai in proiectul lui Tantareanu in Corbeanca exista.

Da.. avem si preturi bune.. dar asta nu trebuie sa le spui prietenilor. Lasai pe ei sa risipe banii.. Ei o sa vina la tine la gratar, la sarbatori, la locul de joaca si plaja. Ei o sa te vada pe tine “Seful” .. si TU? tu ramai cu puterea financiara si banii necesari sa platesti pentru casa, sa ti cumperi masina, sa economisesti pentru vacante, pentru sabatorile vietei si problemele ei.. SI pentru educatia copiilor tai.
pierdut banii
Va astept la vizionare. Sper sa faci pasul destept .. si sa nu ti bati capul de pereti daca cumperi gresit !