Imobiliare in contextul COVID19

Daniel Tudor este pentru noi unul dintre cei mai profestionisti consultanti imobiliari din Romania. El are aproape zilnic pe Linkedin o pastila el le numeste,, sfaturi imobiliare.

DANIEL22 imobiliare

In contextul COVID-19 Daniel sfatuieste sa nu tinem toti bani in cash deoarece exista o sansa mare de inflatie din cauza stimularilor financiare. Inflatia care o sa vina se prezice sa fie una foarte puternica si o resimtim defapt .. LEUL scade in continuu. Ce trebuie facut ?
1) Cei care au lei pot sa diversifice moneda prin a cumpara o proprietate imobiliara. Astfel ei se diversifica si in moneda, deorece imobiliarele sunt in EURO, si diversifica clasa de investitie.. adica din cash sa mutat in imobiiliare. Ciar daca deja aveti o proprietate sau chiar mai multe.. totul depinde in ce procent din suma totala a valorii pe care o detineti. Fiecare poate decide sa aiba un procent mai mic sau mai mare al averii in imobiliare
2) Noi suntem de parerea ca investitia imobiliara o sa fie cea care o sa creasca cel mai mult in urmatorii ani cu un risk mai mic decat alte clase de investitie.

Cea mai buna investitie este in case de vanzare langa Bucuresti ca precum cele din Unavia din comuna Berceni. Va asteptam la vizionare!

Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!