La ce trebuie sa fiu atent cand cumpar casa langa Bucuresti

Deabea am terminat un articol cu cateva idei la intrebarea cumpar casa ? despre cum sa cautati o casa potrivita.   Uitati inca cateva sfaturi relatate cu procesul de cautare si cumparare.  Nu uitati ca achizitionarea unei case sau apartament este una dintre cele mai importante alegeri din viata oricui, o casa langa Bucuresti.

Incearcati sa vizitati casele sau apartamentele ziua, la amiaza, eventual vara. Se vad mai usor defectele din pereti si alte probleme. Nu va lasati fraierit doar de ceea ce va arata proprietarul. Vorbiti cu vecinii pentru a afla ce probleme are casa/apartamentul.  Daca e bloc vechi sau chair si nou, incearcati sa evitati parterul si ultimul etaj.  Unele blocuri noi au apartamente si la subsol foarte ieftine – despre alea nici nu se mai pune vorba. 

De preferat nu alegeti parterul, pentru ca vine cu multe chestii la care trebuie sa fii atent.  Daca blocul este fara lift, trebuie sa va ganditi ca faceti copii la un moment dat si o sa va trebuie sa carati carucioare/cumparaturi pe scari.   La noi in casele din Unavia totul este mesterit foarte bine.. puteti veni oricand sa vedeti si sa va impresionati de materiale de constructii pe care le folosim in constructia caselor.  Aici in Unavia veniti cu masina, intrati in curtea proprie, iesiti din masina si intrati in casa voastra .. fara trepte si carat .. fara lifturi care se strica si sunt pe deasupra periculoase.

Daca cumparati un apartament vechi interesativa cand s-au facut ultima data reparatii in casa. Altfel exista sansa sa va treziti dupa o saptamana ca trebuie sa refaceti toata instalatia electrica si sa schimbati toate tevile. Daca vedeti in casa spray de furnici/gandaci, poate este mai mult decat posibil sa fie gandaci.  Intrebati daca aveti loc de parcare, daca-i cazul.  Si poate sunteti interesati de anul de constructie al blocului? Aici este o intreaga filosofie… In Unavia lucrurile sunt mult mai simple.. toate materialele sunt noi.. aveti garantie pentru ani inainte. Aveti 2 locuri de parcare cel putin.. unul in gradina si cel putin unul in fata casei.

Alegeti zona bine — cu gandul inspre viitor. Aveti scoli aproape? mijloace de transport in comun? Cum o sa ajungeti la serviciu? Aveti magazine/farmacii in apropiere?  Fiti atent la ce magazine/restaurante/etc sunt prin zona. Un MEGA IMAGE la scara suna excelent pana te trezesc dimineata cu aprovizionarea.  Casele din Unavia case de vanzare langa Bucuresti sunt localizate perfect.. la distanta de minute pe jos de 2 scoli .. una publica si alta privata.  Mijloacele de transport sunt .. maxi taxi la cateva minute pe jos, si statia de metrou IMGB la 8 minute cu masina. Magazina mixta si farmacie sunt la cateva minute pe jos dar in acelasi timp nu sunt “la scara” si nu va deranjeaza in timpul aprovizionarilor.

Aveti grija cu contractul la banca sa corespunda cu cerintele programului Prima Casa. De exemplu sa nu contina texte de genu ca ar putea sa iti modifice dobanda mai tarziu. Pentru orice altceva vi se pare in neregula, cereti sa va modifice contractul. Se pot face modificari si dupa ce ati semnat deja, prin acte aditionale, daca gasiti nereguli. Banca e obligata sa respecte regulile impuse de guvern pentru Prima Casa.

Spercam ca raspunsul la intrebare “Ce trebuie sa evaluez cand cumpar casa langa Bucuresti” a devenit mai usor.. Cu orice intrebare despre casele de vanzare din Unavia va stam la dispozitie!!  Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!