Motive pentru a cumpara casa in Comuna Berceni

casa in Comuna Berceni
casa in Comuna Berceni

Daca nu te-ai gandit pana acum sa locuiesti in Comuna Berceni din sudul Bucurestiului, am pregatit o lista cu cele mai importante motive pentru care merita sa iti cumperi o casa aici.

  1. Preturi ieftine/rezonabile – Preturile pentru o casa in Comuna Berceni sunt mai mici decat in alte parti ale Bucurestiului-Iflov, de exemplu zonele Pipera, Otopeni, Bragadiru, Popești-Leordeni dar si alte zona ca deex Corbeanca, Mogosoaia, Balotesti, Afumati, etc. Prin urmare, vei putea sa alegi cu usurinta o casa care sa fie si pe placul tau si care sa se incadreze in bugetul tau/certintele bancii si creditul imobiliar.
  2. Accesibilitate / Mijloace de Transport – Realizam ca este incomod sa locuiesti intr-o zona limitrofa, de unde esti nevoit sa faci naveta pentru a ajunge la serviciu sau in alte zone ale orasului. Insa, in Comuna Berceni, exista mai multe variante de transport decat alte zone periferice Bucurestiului, printre care si metroul, si reteaua de transport in comun RATB. Astfel ca, indiferent de situatie, vei putea ajunge usor in orice alt cartier din Bucuresti. Spre exemplu, linia M2 de metrou circula pana la statia Berceni si se construieste inca o statie mai aproape de centura. De la noua statie de metrou pana oriunde in Comuna Berceni sunt doar 6 km de parcurs, ceea ce inseamna aproximativ 7 minute de mers cu masina sau 12 minute cu autobuzul. Aceasta distanta este convenabila atat ca timp cat si ca buget pentru un locuitor al zonei care trebuie sa se deplaseze zilnic, la locul de munca, in centru sau in partea de nord. De asemenea, in ultimul timp soseaua Berceni afost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto in zona.
  3. Facilitati – Poti fii sigur ca daca alegi o casa in Comuna Berceni vei avea si toate facilitatile la indemana. Fie ca vorbim despre mall-uri: Sun Plaza, Grand Arena Mall, piete, spitale, supermarket-uri inclusiv Carrefour, scoli sau gradinite publice si private, ai acces usor la toate aceste facilitati.
  4. Oaza ta de Liniste – Mai mult ca sigur ca iti doresti sa ajungi acasa si te poti bucura de liniste si un spatiu in care sa-ti reincarci bateriile. Comuna Berceni in partea de Sud a Bucurestiului este ferita de zgomotul si agitatia specifica nordului, cu care este posibil sa te confrunti in fiecare zi. Aici in Comuna Berceni vei avea parte de propria ta oaza de relaxare la finalul unei zile incarcate. De asemena, ori de cate ori vrei sa te bucuri de o plimbare cat mai aproape de casa, vei putea sa te destinzi in natura superba din comuna.
  5. Zona cu risc seismic redus – Pe harta seismica a Bucurestiului, zona Comunei Berceni este considerata ca cea mai sigura din Capitala, din punct de vedere seismic.

Comuna Berceni deci iti ofera preturi convenabile, acces rapid la mijloace de transport si prin acestea oriunde in Bucuresti, facilitati de toate cerintele si o zona linistita de care ai nevoie dupa o zi plina la birou. In afara de aceste beneficii, Comuna Berceni are altele de luat in consideratie:

1) Consiliul Judetean Ilfov construieste un parc technologic/industrial pentru locatarii Poposti-Leordeni si Comuna Berceni care o sa dezvolte imen zona, si o sa aduca locurile de munca mai aproape de casa. Multi dintre cei care fac nevata in Bucuresti o sa poate sa lucreze langa casa lor din Comuna Berceni

2) Ministerul Transporturilor are 2 proiecte mari de investitie in zona incusiv:

a) Pasarela deasupra centurii vechi si largirea centurii intre Popesti Loordeni si Comuna Berceni
b) Noua centura al Bucurestiului zona de sud care trece prin comuna Berceni

Toate acestea sunt planuite sa fie finalizate pana in 2023. Noul parc industrial in zona o sa atraga multi sa cumpere case in zona si investitiile in infastructura de asemenea o sa aduca la o crestere ale preturilor caselor. Daca cumperi o casa in Comuna Berceni esti aproape garantat ca pretul o sa creasca., poate la o rata mai mare decata alte zone periferice Bucurstiului.

Acum ca ai aflat de ce este benefic sa consideri posibilitatea cumpararii unei case in Comuna Berceni nu-ti ramane decat sa analizezi cu atentie ofertele disponibile si sa alegi pe cea mai potrivita casa pentru dorintele si cerintele tale. Noi construim case de vanzare comuna berceni ieftine langa Bucurestia te asteptam sa ne vizitati si sa consideri casele noastre. Impreuna cu specialisti in amenajari interioare, am ales finisaje interioare cu grija, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa din Comuna Berceni din prima zi.