Reduce costul pentru intretinere casa in Comuna Berceni

 

intretinere casa
intretinere casa

Ai visat de multa vreme sa ti cumperi o casa de vanzare Comuna Berceni in proiectul Unavia de langa Bucuresti. Odata cu acest confort vin si cheltuielile aferente inclusiv dobanzi la banca pentru credit imobiliar, si facturile la utilitati pentru intretinere. Este deci important sa ai cateva idei cum poti reduce costul de intretinere casa in Comuna Berceni pe termen scurt si lung.

Optimizeaza consumul de electrocasnice.  Atunci cand nu folosesti electrocasnicele, inclusiv incarcatoareleor pentru gadgeturi, recomandam sa le scoti din priza atunci cand lipsesti de acasa mai mult timp. Foloseste masini de spalat rufe sau vase, frigidere si congelatoare eficiente energetic. Regleaza electrocasnicele sa consume cat mai putina energie, deex frigiderul sa fie reglat la o temperatura scazauta daca acesta este plin.

De aseemenea recomandam sa nu pornesti masina de spalat daca nu este plina, si atunci cand folosesti aragazul, incearca sa gatesti in vase care au acelasi diametru cu cel al arzatoarelor pentru a nu se irosi energia. In timp de vara recomandam sa usuci rufele pe terasa, balcon sau curtea casei si sa eviti folosinta masinii de uscat.

Izoleaza bine casa – Unaiva izoleaza foarte atent casa, mai ales acoperisul pentru a putea mentine caldura in interior pe timp de iarna. Specialistii preciseaza ca pana la 25% dni caldura este eliminata prin acoperis. Caldura se pierde si prin pereti dar Unaiva izoleaza extrem de bine peretii caselor. De asemenea Unavia instaleaza materiale de constructii de calitate superioara care se inchid foarte etans contribuind la economisirea unei cantitati semnificativa de energie termica.

Din timp in timp verifica conductele de apa pentru a nu exista scurgeri, iar apa folosita la incalzire sa nu se iroseasca. In casa este recomandat un nivel de umiditate intre 40-70%. Foloseste becuri LED Foloseste becuri LED – Cel mai mare avantaj al becurilor LED este durata de viata, estimata la 50.000 de ore de functionare.

Un LED care lumineaza opt ore pe zi poate dura 17 ani, consumand 300 kWh. Inca ceva despre becurile LED, acestea pot fi controlate cu ajutorul unor aplicatii direct de pe smartphone, astfel incat sa se stinga si sa se aprinda exact atunci cand doresti fara risipa.