Vreau sa cumpar casa langa Bucuresti ! – Cum pot compara intre oferte de casa?

Pentru cei care vori sa cumpere o casa langa Bucuresti uitati cateva lucruri care va recomand sa luati in consideratie.

1) Cate camere va trebuie in prezent dar si in viitor?  Noi suntem de impresia ca daca deja cumparati o casa sa luati una cu cat mai multe camere, bineinteles in budgetul creditului pe care al aveti.  Camerele la care trebuie sa va ganditi sunt pentru viitori copii, sau pentru bunici sa se mute, sau doica, sau munca de acasa, etc.  Costa foarte scump sa scimbati casa, si atunci mai bine de gandit bine din prima.  Noi in Unavia construim case cu 4 camere tocmai ca atunci cand cumparati sa aveti destule camere pentru prezentul nevoilor dar si cele pentru viitor!

2)Care este pretul? Cat costa apartamentul sau casa care va ganditi so cumparati si cum se compara pretul cu alte oferte de pe piata? In Unavia casele cu 4 camere sunte ieftine si cu acelasi pret se poate cumpara un apartament cu maxim 2 camere in Popesti Leordeni.. sa nu vorbim despre centrul Bucurestiului unde 2 camere te duc inspre 170,000euro.

3) Este proiectul de case langa metrou si alte mijloace de transport, si langa malluri si zone comerciale.? Din Unavia cu masina va ia 8 minutele pana in metroul IMGB dar se construiste o statie si mai aproape de Unavia, case langa Bucuresti. Se ajunge la metrou si cu maxi taxi care are statie la cateva minute de mers pe jos din proiect.  La un radius cu masina de 10-15 minute se poate ajunge la malluri si mari centre comerciale. 

4) Unde este locat proiectul de case? Exista o harta pe net cu acceleratia pamantului, sa vezi unde se misca cel mai ok pamantul (vine cutremurul prietene)., acolo ar face logic sa va axati nu? Unavia este locat in sudul capitalei .. cum vedeti din imagine, sudul este zona cea mai buna la cutremur.. si noi suntem in zona cea mai favorabila a zonei cele mai bune pentru aceasta precisa eventualitate.Sa verificati cum a fost construit blocul sau casele pe care doriti sa le achizionati.  Chiar la blocuri construite dupa ’90, vezi ce se intampla! La Asmita Gardens s-a crapat structura de rezistenta la unele turnuri. Noi in Unavia folosim cele mai bune materiale pentru ca sa va oferim o casa sigura, statornica si bine facuta! Uitati ce materiale de constructie folosim. zone seismice bucuresti

5) Cine sunt vecinii blocului sau proiectului de casa in care doriti sa cumparati? Sunt ei persoane cu care doriti sa va imprieteniti? Sa beti o bere sau sa discutati?  Sunt genul de oameni care fac galagie sau mizerie?  Noi in Unavia si va povestesc un caz real — suntem foarte atenti pe cine luam ca client. A venit o doamna care avea cativa caini.. a venit cu cash. Sa cumpere casa gata jos.. si am facut totul sa nu poata. Mai bine un client mai putin decat sa avem dureri de cap mai incolo!

6) Cum arata casa in exterior si interior — va simtiti bine in living? pe terasa? in gradina? va simtiti bine cum urcati scarile ? si cum va simtiti in dormitoare? Ce priveliste aveti de pe balcoane?   In Unavia pot sa va spun ca din living iesiti pe o terasa mare care va extinde si vizual si practic livingul cu inca 12 metri patrati.. puteti gazdui multi oameni in casa voastra! Iesiti deasemenea intro gradina mare de 80-90 metri patrati. Dormitoarele sunt foarte mari si au loc pentru spatii de depozitat.. unele dintre dormitoare se pot imparti si se poate avea inca un dormitor sau mai multe daca va trebuie.

Acestea sunt cateva lucruri foarte importante la care credem ca trebuie sa fie luate in calcul cand cumparati o casa sau apartament. Cu orice intrebare despre casele de vanzare din Unavia va stam la dispozitie!! Va rugam sa va inregistrati mai jos si revenim in cel mai scurt timp!