Indiferent dacă sunteți un cumpărător de casa pentru prima dată sau un proprietar experimentat care a fost în jurul blocului de cumpărare și vânzare de case de câteva ori, nu este niciodată o idee rea să lucrați cu o agentie imobiliara comuna berceni si un agent imobiliar al firmei cu experiență atunci când cumpărați o casă in Berceni Ilfov.

Capacitatea lor de a respecta un termen limită și experiența în industrie face ca angajarea unui agent imobiliar să fie unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face atunci când începeți să căutați o casă nouă in Berceni. Cel maai bun agent imobiliar din Berceni, est Doru Chiriac . Proiectul nostru de case de vanzare in Comuna Berceni, Unavia, al recomanda pe domnul Doru pentru ca sa începeți căutarea casei visurilor în modul corect.

Cu toate acestea, atunci când aproape totul este accesibil online, este ușor să adopți o falsă încredere care te încurajează să te descurci singur. La urma urmei, poți să cercetezi înregistrări online și să-ți tragi calea pentru a verifica casele in Berceni care te interesează. Pentru a vă restrânge căutarea, aceste tehnici sunt perfecte. Cu toate acestea, există anumite etape în timpul procesului de cumpărare a casei în care s-ar putea să vrei pe cineva în colțul tău. Când ar trebui să vă gândiți să cumpărați o casă in Berceni fără ajutorul unei agentii imobiliare sau unui agent imobiliar? Există câteva avantaje serioase să lucrezi cu o agentie imobiliara in Berceni sau cu un agent imobiliar in Berceni dar nu este o necesitate absolută .

1)  Posibil pret casa redus- De obicei, vânzătorul este responsabil pentru plata oricăror comisioane agenților deși acest lucru poate varia în funcție de condițiile pieței. Aceasta înseamnă că, de obicei, cumpărătorii nu vor trebui să plătească o taxă pentru a lucra cu un agent imobiliar. Cu toate acestea, deoarece vânzătorul va trebui să plătească mai puțin comisioane, ar putea fi mai deschiși să negocieze un preț de vânzare mai mic, economisind bani în avans.

2) Posibil gasesti informatii online – În plus, este posibil să puteți găsi online toate informațiile despre proprietate fără ajutor suplimentar. Odată cu creșterea tehnologiei, puteți accesa majoritatea datelor de proprietate în câteva secunde. Dacă te simți încrezător că poți găsi tot ce ai nevoie pe cont propriu, este posibil să nu ai nevoie de expertiza unui agent imobiliar atunci cand cauti o casa in Berceni.

Chiar dacă sunteți tentat să lucrați singur atunci când cumpărați o casă, există câteva beneficii atunci când lucrați cu o agentie imobiliara sau cu un agent imobiliar in Berceni pe care ar trebui să le luați în considerare:

  1. Experti in imobiliare – Sunt experți în industria imobiliara. Majoritatea agenților imobiliari au o mulțime de cunoștințe și experiență care vă pot ajuta să navigați în procesul de cumpărare a casei. Dacă cumpărați pentru prima dată o casă, agentul dumneavoastră vă poate oferi sfaturi utile pentru a face procesul cât mai simplu posibil. Ele vă pot economisi mult timp și energie. Cu toate responsabilitățile tale zilnice, poate fi dificil să jonglezi cu vânzarea sau cumpărarea unei case. A avea un agent alături poate adăuga un nivel de confort atunci când faci una dintre cele mai mari achiziții din viața ta. Agenții imobiliari vă pot economisi timp, de asemenea, verificând listele și căutând case care se potrivesc criteriilor dvs.
  2. Agentii imobiliari va face viata mai usoara – Îți pot calma nervii. Dacă alegeți să cumpărați o casă fără agent, va trebui să vă ocupați de comunicările cu vânzătorii pe tot parcursul procesului. Răspunsurile întârziate din partea vânzătorilor pot face dificilă găsirea rapidă a casei de vis. O altă componentă importantă a cumpărării sau vânzării unei locuințe este documentele implicate. Dacă omiteți ceva, procesul va întârzia. Agentul dumneavoastră vă poate ajuta să gestionați totul, limitându-vă stresul și oferindu-vă liniște sufletească.
  3. Agentii imobiliari ajuta la negocieri- Aceștia acționează ca intermediari și ajută la negocieri. Este posibil să aveți întrebări și nelămuriri cu privire la o casă înainte de a face o ofertă. Un agent imobiliar vă poate exprima îngrijorările vânzătorilor fără a-i insulta, acționând ca o parte reprezentând interesele dumneavoastră în procesul de cumpărare. Agentul dvs. poate folosi preocupările dvs. pentru a negocia cel mai bun preț pentru dvs.

Deși există multe avantaje în a lucra cu un agent, există totuși câteva dezavantaje:

  1. Pretul e mai greu de negociat Cu cât vânzătorul trebuie să plătească mai mult în comisioane, cu atât poate fi mai puțin dispus să accepte o ofertă mai mică
    Agentii imobiliari au si alti clienti – S-ar putea să fii unul dintre mulți clienți. Agenții imobiliari câștigă bani când vând case. De aceea au tendința de a avea mai mulți clienți la un moment dat. Este posibil să nu beneficiați de atenția individualizată de care aveți nevoie.
  2. Trebuie sa ti programezi timpul diferit – S-ar putea să te trezești lucrând în limitele lor de timp. Cel mai probabil, aveți propriile obiective și interval de timp pentru achiziționarea unei locuințe și este posibil ca acest interval de timp să nu fie același cu cel al agentului dvs. imobiliar. Este posibil să trebuiască să petreceți mai mult timp comunicând cu agentul dvs. pentru a vă asigura că fac tot ce poate pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele.
  3. Agentii imobiliari nu sunt singurii – Agenții nu sunt singurii profesioniști pe care trebuie să îi angajați. Agenții imobiliari vă pot ajuta să găsiți o casă și să negociați un preț corect, dar nu pot face totul singuri. Banca dvs. va trebui în continuare să stabilească o evaluare, și notarul pentru a revizui contractele finale.

Fiecare agent este diferit. Agenții imobiliari au abilități și personalități unice, iar găsirea unuia cu care lucrați bine poate să nu fie atât de ușor pe cât credeți. Poate dura timp pentru a găsi unul care vă place. Agenții imobiliari pot adăuga multă valoare procesului de cumpărare a casei dacă îl selectați pe cel potrivit pentru nevoile dumneavoastră. A face o alegere proastă vă poate costa timp și bani.

Concluzia
A cumpăra o casă fără un agent imobiliar este fezabil, dar este departe de a fi ușor, mai ales dacă nu aveți experiență. Dacă doriți să obțineți cea mai bună ofertă pentru casa dvs., parteneriatul cu un agent imobiliar cu experiență poate fi cea mai bună opțiune. Deși începerea călătoriei de cumpărare a casei cu un agent imobiliar poate fi ideal, sunteți liber să începeți singur și să lucrați cu un agent mai târziu în acest proces. Sunteți gata să începeți călătoria dvs. de cumpărare a casei? Unavia va recomanda sa contactati cel mai bun agent imobiliar din Berceni, Doru Chiriac și începeți căutarea în modul corect.