Case batranesti comuna Berceni vs. Case noi comuna Berceni : care este opțiunea mai bună pentru tine?

Dacă sunteți gata să faceți primii pași pentru a cumpăra o casă, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să cumpărați o construcție nouă sau o casă mai veche. Există avantaje și dezavantaje de luat în considerare atât cu proprietățile vechi, cât și cu cele noi atunci când căutați casa potrivită – totul depinde de ceea ce căutați și de stilul dvs. de viață. Căutați să vă mutați într-o casă care este gata așa cum este și care nu are nevoie de actualizări majore? Sau sunteți în căutarea unei case mai vechi, cu caracter și sunteți dispus să investiți în imobiliare care necesită unele reparații?

Avantajele construcției noi – Construcția nouă este orice casă în care ești prima persoană care locuiește la acea reședință. De exemplu, puteți cumpăra o casă deja construită direct de la constructor. Există multe avantaje pentru case noi:
1) Aspect: Construirea unei noi case se face, de obicei, având în vedere familiile moderne. De exemplu, majoritatea au o cameră de familie adiacentă unei bucătării spațioase. Acest lucru satisface nevoia dvs. de a avea o cameră mare în care familia dvs. să poată petrece timp împreună.
2) Mai puține reparații : cumpărarea unei case de construcție nouă în locul unei case existente înseamnă de obicei că veți avea mai puține reparații sau renovări de făcut. Poate fi o mare ușurare să știi că este puțin probabil să fii nevoit să te asumi de proiecte costisitoare după ce te-ai mutat.
3) Mai eficient din punct de vedere energetic: noile construcții tind, de asemenea, să includă caracteristici noi, eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi aparate moderne, ferestre și izolație. Aceasta înseamnă că casa ta va rămâne mai caldă în timpul iernii și mai răcoroasă în timpul lunilor de vară. Deex in proiectul de case Unavia din Comuna Berceni oferim geamuri super izolate din Termopan.
4) Garanții: construcția nouă include adesea aparate noi care vin cu garanții. Unii constructori oferă chiar garanții extinse pentru casele de construcție nouă. Acest lucru vă poate oferi multă liniște sufletească, mai ales dacă cumpărați pentru prima dată o casă. In proiectul Unavia, case de vanzare comuna Berceni oferim garantie pana la 2 ani de la achizitie.
5) Personalizat: atunci când achiziționați o casă nouă, o puteți personaliza adesea pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră personale. Este posibil să puteți alege lucruri precum culorile vopselei, tipurile de aparate și dacă casa este mochetă sau are podea din lemn. Noi in Unavia case noi de vanzare, va lasam sa personalizati casa, tipul de gresie si faianta , si multe alte obiecte pe care le puteti alege pe placul dmnv.
6) Revinde: dacă aceasta nu este casa ta pentru totdeauna, probabil vei revinde și vei moderniza casele la un moment dat. Funcțiile actualizate care vin cu o casă nouă o pot face mai atrăgătoare în timpul revânzării.

Dezavantajele construcției noi – Deși există o mulțime de caracteristici excelente care vin odată cu cumpărarea unei case noi față de o casă veche, există și compromisuri. Iată câteva dintre dezavantajele de luat în considerare mai întâi:
1) Preț mai mare: Amenajările moderne și facilitățile unei case noi nu sunt ieftine. Probabil veți plăti un preț mai mare decât ați alege dacă ați alege o casă mai veche. Cu toate acestea, este posibil să descoperiți că prețul pe metru pătrat este mai mic pentru o casă nouă. Exact asa este in Unavia,, casele de vanzare noi sunt la preturi mai mici decat cele vechi din zonele apropriate fie din Berceni, Popesti Leordeni si bineinteles din Bucuresti.
2) De obicei, mai puțin farmec: constructorii doresc să-și mărească marja de profit și o modalitate prin care fac acest lucru este oferind un număr limitat de planuri. Cartierele cu construcții noi tind să arate foarte asemănător și nu vei experimenta farmecul pe care îl vezi în casele mai vechi.
3) Poate avea o navetă mai lungă către serviciu și școli: Din nou, deoarece constructorii caută să economisească bani, ei aleg adesea să cumpere teren în afara orașului. Acest lucru ar putea duce la o navetă mai lungă către serviciu și școală. Nu credem ca o sa aveti aceste probleme in Unavia.. care este localizata la cateva minute de noua statie de metrou din Berceni.
4) Negociere la pret limitată sau deloc: momentul este totul atunci când vine vorba de cumpărarea unei case și, dacă abordați un constructor la sfârșitul anului fiscal, este posibil să puteți negocia prețul. Dar, în cea mai mare parte, există puțin loc de negociere atunci când vine vorba de vânzarea construcțiilor noi. Este posibil să puteți solicita anumite upgrade-uri, dar prețul este puțin probabil să se schimbe. Suntem disponibili sa discutam aspectul pretului.
5) Amenajare extinsă: casele noi de construcție pot necesita o amenajare extinsă, ceea ce poate dura mult timp și bani pentru finalizare.

Avantajele caselor vechi – Să fim sinceri – există un anumit farmec care vine cu cumpărarea unei case mai vechi. Puteți găsi o scară în spirală, podea cu gresie alb-negru și alte caracteristici care sunt aproape imposibil de găsit în construcțiile noi. Să ne uităm la câteva dintre avantajele achiziționării unei case de revânzare.
1) Mai multe stiluri din care să alegeți: Desigur, există câteva cartiere mai vechi în care toate casele arată similar. Dar, în general, cartierele consacrate tind să vină cu o varietate mai mare cu tipurile de stil de casă și planuri de etaj și nu au același aspect de pe care îl găsiți la casele noi.
2) De obicei, au prețuri mai mici: casele mai vechi pot necesita actualizări majore. Din acest motiv, este posibil să puteți negocia un preț mai mic cu vânzătorii sau chiar să negociați ca vânzătorii .
Cartiere stabilite: casele mai vechi tind să fie situate în zone mai stabilite și au un sentiment mai puternic de comunitate.
3) Dacă locuința a fost întreținută, au fost deja făcute multe reparații: Unii oameni susțin că casele de revânzare sunt gropi de bani, dar este posibil să găsiți case care au fost deja actualizate. Deoarece casa a fost locuită de mult timp, este posibil ca majoritatea problemelor majore să fi apărut deja.
4) Arbuști și copaci crescuți complet: atunci când achiziționați o proprietate mai veche, este probabil ca casa să aibă deja un peisaj matur și să nu necesite mult timp pentru o întreținere extinsă.
5) Timp de cumpărare mai rapid : timpul mediu necesar pentru a cumpăra o casă existentă este de obicei mai rapid decât achiziționarea unei construcții noi. Asta înseamnă că poți să-ți închizi casa și să te stabilești mult mai devreme.

Dezavantajele caselor de revânzare -Nu puteți ocoli faptul că case batranesti comuna Berceni vin cu caracteristici pe care nu le veți găsi în construcțiile noi. Cumpărarea unei case de revânzare ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs., dar există anumite dezavantaje de luat în considerare:
1) Mai mic: dimensiunea medie a planului de etaj a crescut treptat în timp. Casele case batranesti comuna Berceni vin adesea cu mai puțin spațiu de depozitare, dormitoare mai mici și Nu au un dormitor principal. Epidemia COVID a si ea scimbat ce cumparatorii cauta intro casa, si doresc spatiu de birou precare casele vechi rareori o au.
2) Mai puțin eficient din punct de vedere energetic: o casă de revânzare a fost construită cu materiale mai vechi, ceea ce înseamnă că ferestrele și izolațiile sunt probabil mai învechite. Unele case de revânzare pot avea chiar adăugiri care au alterat structura casei sau chiar conțin încălcări ale codului. Există modalități de a face o casă mai veche mai eficientă din punct de vedere energetic , dar ar putea costa destul de mult.
3) Mai multă întreținere: s-ar putea să vă treziți să îmbunătățiți acoperișul, să cumpărați un cuptor nou sau să înlocuiți covorul uzat. Există anumite schimbări pe care trebuie să le faci unei case la fiecare câțiva ani. Aparate mai vechi: cu excepția cazului în care găsiți una dintre acele case mai vechi care a fost complet actualizată, este posibil să aveți nevoie și să înlocuiți aparatele electrocasnice. Acest lucru nu este doar pentru a vă actualiza casa, ci vă ajută și atunci când încercați să revindeți casa.
4) Mai puține caracteristici de accesibilitate: Casele mai vechi nu au adesea caracteristicile de accesibilitate care sunt mai frecvente la construcțiile noi. Acest lucru poate să nu conteze pentru tine acum, dar ce se întâmplă dacă o rudă mai în vârstă ar trebui să vină să locuiască cu tine în viitor? S-ar putea să vă fie mai greu să-i găzduiți într-o casă învechită. Ar putea conține materiale periculoase: până de curând, plumbul și azbestul erau utilizate în mod obișnuit pentru a construi case rezidențiale. Aceasta înseamnă că o casă mai veche ar putea conține materiale periculoase care pun în pericol sănătatea și bunăstarea familiei tale. Dacă vă gândiți să cumpărați o casă de revânzare, asigurați-vă că o inspectați temeinic pentru materiale periculoase.
5) Este posibil ca o garanție pentru casă să nu acopere înlocuirile: Mulți oameni vor achiziționa o garanție pentru casă pentru a acoperi orice actualizări necesare pentru aparate. Dar dacă proprietarul anterior a întreținut prost aparatele, compania dvs. de garanție a casei poate refuza să plătească pentru aceste actualizări.

Concluzia: Stabiliți de ce aveți nevoie într-o casă
Indiferent dacă cumpărați case batranesti comuna Berceni sau o case noi comuna Berceni, cumpărarea unei locuințe va necesita multă cercetare, răbdare și compromisuri. Efectuarea unei liste de verificare a caracteristicilor tale indispensabile te poate ajuta să identifici ceea ce fără de care nu poți trăi într-o casă. Noi in Unavia va stam la dispozitie oricand sa va prezentam gama noastra de case de vanzare ieftine Comuna Berceni.