Din 2020 pana in zilele cand acest articol a fost scris, adica inceputul anului 2022, pretul caselor din Unavia Comuna Berceni sau dublat. Pretul sa dublat pentru ca cererea pentru case langa Bucuresti a crescut enorm, avand in vedere ca multi au inceput sa lucreze de acasa post COVID19. De asemenea, oamenii au inteles cat de importante este sa traiesti la o casa cu curte, bancile au oferit din ce in ce mai multe credite, costul materialelor de constructie a crescut si salariile Romanilor au sau dublat si mai mult in urmii cativa ani avand tot mai multi posibilitatea sa si cumpere o casa. Toate acestea si altele, inclusiv investitia in infastrucura in zona de sud al Bucurestiului au adus la cresterea enorma in pretul caselor.

Dar pretul o sa continue sa creasca si desi acesta este cazul vin multi la vizionare pe care i-am vazut si acum un an si doi, si inca nu se hotaresc sa faca o miscare si sa cumpere o casa. Acestia sunt oameni foarte destepti si ne intrebam mereu de ce oare nu au facut pasul sa cumpere cand au putut si sa-si dubleze banii ? Si de ce inca nu sunt hotarati? Am facut tot felul de investigatii, am citit vi vorbit cu experti in domeniul care ne-au oferit cateva explicatii dar cel mai relevant si credem cel care a cauzat mai mult decat altele ca multi sa fie indecisivi este Gandirea Exagerata!!

Gândirea exagerată vine în arome nesfârșite, dar cele trei cele mai comune sunt ruminarea asupra trecutului, îngrijorarea viitorului și obsedarea de soluții la problemele prezente. Studii academice au determinat ca aproximativ 50%-75% dintre adulți se gândesc exagerat si le afectează productivitatea, creativitatea, energia, somnul și chiar obiceiurile alimentare. De asemenea, le inhibă învățarea și le face să îmbătrâneasca mai repede. Acestia cred că gândirea excesivă este inteligentă, dar este periculoasă si pana la urma nu pot lua o decizie deoarece se ingrijoreaza cum le-ar afecta in viitor pe oparte si pe alta sunt obsedati sa gaseasca solutii mai bune pentru problema in fata. Dar, cu cât mintea caută mai mult, cu atât mai multă anxietate poate crea dacă este lăsată necontrolată. Încercarea de a raționaliza totul prin găsirea de răspunsuri la toate întrebările care apar devine obositoare. Desfășurarea acestor activități mentale în același timp este copleșitoare si adesea au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la o concluzie și, ca urmare, sunt mai puțin orientați spre acțiune si sunt opriti pe loc nestiind ce cale sa ia.

Gandirea exagerata si teama de a lua o hotarare le face pe multi sa fie aversi fata de risc. Este imposibil sa devii bogat pe lumea asta daca nu iei si riscuri mai ales in domenii in care riskul este comparativ scazut mai ales cand vorbim despre cumpararea proprii case. Uneori trebuie să-ți asumi riscuri ca sa poti face bani si dacă ești prea conservator și îți este frică sa ti asumi anumite riscuri nu poti sa iei hotarari care pana la urma te ajuta sa inaintezi financiar si sa faci bani.

Noi din complexul de case de vanzare in Comuna Berceni, Unavia recomandam deci celor care se gandesc exagerat de mult sa fie mai increzatori si sa si asume putin mai mult risc. Desi pretul caselor in Comuna Berceni a crescut enorm in ultimii 2 ani, noi suntem de parerea ca pretul lor o sa creasca in continuare si cei care se gandesc prea mult o sa piarda urmatoarea crestere in preturi si pana la urma nu o sa mai poata cumpara o casa. Sau o sa poata cumpara o casa mult mai mica decat daca ar fi cumparato acum. Luati urmatorul pas astazi si veniti la vizionare !! Va asteptam!