Sfaturi pentru un gratar reusit

Cand soarele strălucește, ce modalitate este mai bună de a va petrece weekendul decât la gratar in curte cu prietenii și familia? Cum vam scris .. UNAVIA,case de vanzare comuna berceni ieftine in Comuna Berceni , langa plaja privata de langa lac si centrul de joaca pentru copii,  zona pentru gratar profesional, care include si mese si scaune. Puteti invita prieteni la un gratar in locul special amenajat sau in curtea caselor voastre unde este destul loc pentru gratar si gazduirea multor persoane, ca doar curtea are si o teresa foarte mare. Scopul acestui post este sa prezinte cateva idei despre cum sa va iasa cel mai bun gratar.
gratar la curte

Pregatirea Locului – Este recomandat de a începe gatitul cu un gratar curat. 
Cel mai bun timp pentru a curăța gratarul este după ce sa încălzit și înainte de a găti. Este cald și mai ușor pentru a îndepărta ramasitele.
1) Bazinul interior al unui gratar, fie de gaz sau cărbune, ar trebui să fie curățat de câteva ori în fiecare sezon.
2) Ramasitele se pot aprinde și să dea un gust nedorit alimentelor.
3) Pregatiti vase de picurare goale pentru a reduce mizeria.
De asemenea pregatiti unelte ca deex un clește de gratar și un prosop de hârtie înmuiată în ulei vegetal.
3) Înainte de a încălzi grătarul trebuie să vă asigurați că curtea este in ordine.
4) Nimic nu poate sa pune un amortizor pe o petrecere buna cum sunt bag-uri și țânțarii.  Ce se poate face? pentru a scăpa de acești dăunători – puteti pune lavanda si salvie pe grătar după ce ați terminat de gătit.  Pentru a utiliza întreaga curte puteti înființa stații, astfel încât oaspeții dumneavoastră se pot plimba in gradina si socializa.  Puteti inființa o stație de băutură auto serveri cu un coș de bare, un post de joc cu activități distractive în aer liber, cum ar fi badminton sau bowling de gazon etc

Cum sa deveniti un maestru al gratarelor – Cheia pentru a fi cea mai bun gazda este de a face cel mai bun gratar! Se sugerează să utilizați 100% ingrediente naturale, fără aditivi și hormoni. Nu prea conteaza daca folositi un gratar cu carbune sau gaz, un gratar este un gratar este un gratar este un gratar.La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult este ca carnea sa fie gatita foarte bine, ceea ce înseamnă 63 ° Celsius pentru carnea de vită, miel și carne de porc și 70 ° Celsius pentru păsări.

Gril pe cărbune necesită mai mult de lucru si trebuie sa asigurati in continuu ca căldura este întreținută în mod corespunzător, care poate fi o provocare în vânt, ploaie, sau la temperaturi mai reci. Dar gratarul cu carbune are si un avantaj, atunci când sunteți într-adevăr în căutarea pentru o aroma mai tare in special umerii de carne de porc.
Dezgetarea carnei ar trebui sa o faceti mereu în frigider, mai degrabă decât pur și simplu pe un contor de top.  Dacă uitați să dezgetati carnea din timp, există o altă modalitate de a dezgheța rapid, cu condiția ca taiteturile de carne sunt relativ subțire, cum ar fi pieptul de pui, friptură , sau bucăți mai mici de carne de porc. Puneti bucățilele congelate individuale într-o pungă sau oală de apă încălzită la și lăsâti timp de opt până la 12 minute înainte de grill. Carnea cea mai gustoasa este cea care are oase. Oasele au o mulțime de colagen, care, atunci când este încălzit, se transformă în gelatină.

Acest lucru poate ridica gelatina alte sucuri din carne, și de ajuta la răspândirea aromei prin restul carnei.  In loc sa marinati carnea, mai bine punti sare pe ea, fie ca o soluție salină sau cu ulei de măsline și usturoi. Sarea poate penetra chiar mai departe în carne datorită osmozei, un proces în care particulele tind să migreze de unde există multe dintre ele (în acest caz, partea exterioară a cărnii), inspre unde există mai puține dintre ele (în interiorul carnei) . În cele din urmă, grătarul trebuie să fie fierbinte înainte de a adăuga alimente pe ea. Va asteptam cu drag la noi in Comuna Berceni.. la un gratar.. si speram ca va indragostiti de loc si in viitor o sa ne invitati pe noi la gratarul facut de dmnv!